Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Съвет за река в радиус 100км.!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- сериозен играч
Re: Съвет за река в радиус 100км.!!
Дими,мисля си че ти точно имаш най-малко право да говориш,поради простата причина че първо до теб се допитах на лични по този въпрос,а ти даже не сметна за нужно да ми отговориш!!!!!Не искам да споменавам за твоите обещания преди време за разните му там съвместни излети и т.н.........
Пожелавам ви успех на всички!!!!!!
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако ти е нужна спиниг компания само драсни ... Пловдив ти е на една ръка разтояние ... 
За ходене по пъстървови реки също ... тоята риба аз няма да я хвана , както и ти моята
На слука

За ходене по пъстървови реки също ... тоята риба аз няма да я хвана , както и ти моята

На слука
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Приятелю не се ядосвай!yzyna написа:Дими,мисля си че ти точно имаш най-малко право да говориш,поради простата причина че първо до теб се допитах на лични по този въпрос,а ти даже не сметна за нужно да ми отговориш!!!!!Не искам да споменавам за твоите обещания преди време за разните му там съвместни излети и т.н.........

Не съм си дал мнението пряко за теб.
И между другото не си ме разбрал правилно.Писах ти ако идваш насам да се обадиш да направим съвместен риболов,а ти ме питаш къде можеш да отидеш?
Сигурен съм че имената на реките и да ти ги кажа не ги знаеш ! Дори и да научиш къде са реките в началото на черния път към тях има бариери следователно трябва да се вземе ключ(а той е в директора и ловните от стопанството)но дори и да вземеш ключа и да отидеш (ловните колеги не се обичат много) ще те издебнат зад втория завои и пак ще те изгонят та може и актове да отнесеш.Ето това ли искаше да ти кажа-дано ти помогне!