Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Blood Sport
Модератор: dantho.mihov
Re: Blood Sport
Local написа:Пуснете кранчето на язовира, така ще стане най-добре![]()
![]()
![]()

Моля да бъдем спортмени, да дадем шанс на рибата сама да влезе в чувалите! Аз съм за "феър плей"!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
ААА недей с лошо бе, тате! Молим те, как няма да идваш, аз поп съм резервирал, Марко на сватбено пътешествие ще ме води с прасчо, а ти да не додеш. Веднъж се жени дъщеря ти! Ела зарадвай я!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Хахаха...Dedy написа:xenohаck написа:Поздрави от Кроки ! Рибата кълвяла като ненормална каза да ви кажа !![]()
![]()
![]()
![]()
Ура! Ще натъпчем чувалите!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

chirusa_bg написа:То тая награда, хубаво ще я взема, но
Първо-Апарат си има и тоя не ми требва
Второ- Дамата на сърцето ми явно се е напила и сега залага на Марко и кой беше там.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Леле, май от форума на Маниаците орнитолози е сформирана група камикадзета, които ще опитат за гръмнат стената и да пуснат рибата в Марица и да я спасят от нас Месарите! Кроки, вади бързо от склада два-три албански бункери и блокирай подстъпите. Аз със софийската бригада ще ги затиснем в гръб! Внимавайте в нашите стройни месарски редици да няма присламчили се маскирани орнитолози!
Ще се правят, че с пилиматите ще грибосват!:smt070 Всеки, който носи за захранка просо или шарен слънчоглед за канарчета, трябва да е под постоянен контрол!
И най-важното:- да разхвърляме по цялата поляна найлонови пликчета и шишета, да натрошим дамаджаните, да нахвърляме във водата отворените консервени кутии, да си измием колите от язовира, да си сменим маслото на тревата и т.н.
Бдете братя и да помогнем на Кроки да превърнем това мяста в живописен боклучарник!

А мислите ли си с каква тежка многоцевна картечница ще ни срещне Любо след всички тези призиви и обещания?

А мислите ли си с каква тежка многоцевна картечница ще ни срещне Любо след всички тези призиви и обещания?

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Диканаров написа:... И най-важното:- да разхвърляме по цялата поляна найлонови пликчета и шишета, да натрошим дамаджаните, да нахвърляме във водата отворените консервени кутии, да си измием колите от язовира, да си сменим маслото на тревата и т.н. ...

Вива ла Диканаров! Вива ла Революсион!
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Веселяци ,Той -Любо- боксови ръкавици е нагласил за състезаниетоDedy написа:Диканаров написа:... И най-важното:- да разхвърляме по цялата поляна найлонови пликчета и шишета, да натрошим дамаджаните, да нахвърляме във водата отворените консервени кутии, да си измием колите от язовира, да си сменим маслото на тревата и т.н. ...![]()
![]()
![]()
![]()
Вива ла Диканаров! Вива ла Революсион!

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- сериозен играч
Аз пък съм приготвил един багажник сливенски сини камъни!Дето видя да клъвне едра риба почвам да хвърлям.Обсега на ръчното ми фърляне е 60м.-тъй че мислете къде ще заставате кат ме видите 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз мислех утре да дърпам,ама май ще е на втори ... за София!
/при байряците де/

/при байряците де/
chapara написа:chirusa_bg написа:ААА недей с лошо бе, тате! Молим те, как няма да идваш, аз поп съм резервирал, Марко на сватбено пътешествие ще ме води с прасчо, а ти да не додеш. Веднъж се жени дъщеря ти! Ела зарадвай я!
Ааа сине-МАЙЧИН,щерката кат чу кви ги гласите се отказа,ма аз не мога се откажа.Нея ще я оставя да си развева байрака в София,а аз ще си го вея на Езерово.Заредил съм пиячка скромно и тва е,за награди не се боря.Важното е да има емоции,в което не са съмнявам.На 2ри потеглям.![]()
![]()
![]()
![]()
Чапаре кво ма напрай бре

Разчитам на Сапуна да я уварди,майкоооо!!!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Абе тия да не си мислят че ша ловят риба?grandal_331 написа:Аз пък съм приготвил един багажник сливенски сини камъни!Дето видя да клъвне едра риба почвам да хвърлям.Обсега на ръчното ми фърляне е 60м.-тъй че мислете къде ще заставате кат ме видите