подводен риболов

Модератор: nkolev66

antonangelov80
новобранец
новобранец

подводен риболов

Мнение от antonangelov80 »

какво ви е мнението за подводния риболов има ли между вас такива които се занимават с него
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

има цял форум, колега огледай се малко,
точно под морски риболов :?: :rolleyes: :wink:
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Колега тиси в форома за подводен риболов :lol: :oops: Прочети преди да пишеш :roll: :roll: :?: :wink:
Мера според мера
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

да, ама след като беше мреместена :wink:
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Колега задай си въпроса де :lol: какво точно те интересува :?:
Мера според мера
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

само едно уточнение да направя
това не е най-добрия сайт за подводен риболов, не искам да кажа лоши думи за сайта, просто тази тема е много слабо засегната. Тук сме предимно въдичари :) е аз и двете
http://sp.skycode.com/news.php - това е най-добрия сайт по темата която те интересува за този много красив спорт
който не лови, няма да яде :)
Скорпид
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Скорпид »

Азсъм предимно харпунджия и по-малко другото :smt006 Надявамсе тази тема един ден дасе развие още повече и тук :roll: Може де по-малко актуална от другите но поне е реална и нещата неса предварително опорочени :x Можеш спокойно да изразиш мнение и това няма да засегне определени приятелски групи :wink: :?: осбено ако е различно :wink: Ту нещата са по-свободни и реални :wink: :?: Казвам собсвено мнение и не ангажирам никой със това :roll:
Мера според мера
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

относно горепосочения сайт - имах "честа" да пиша повече от две години в него , според класация съм на второ място след баш Админа по мнения във форума му и по активност....дадох доста от себе си - БЕЗВЪЗМЕЗДНО и накрая за благодарност бях баннат , що ? щот не понасям лъжите и манипулациите :evil: ....всъщност не търсете старите пушки там , малкото които бяха разочаровани и излъгани от баш Майстора напуснаха , е - в интерес на истината остана един много пекан "харпун" там , ама той живее в ЮАР - та дреме му за нашите дереджета , моето мнение , че в тоя сайт е налице пълна манипулация на действителноста и истината с цел продажба на екипировка.....всеки да прай кот си иска , ама аз няма да питам продавача на риба от сергията как се фаща риба , щот няма да ми каже истината - едно че не знае , второ ако може да излъже няма да се двоуми и т.н. ....подкрепям напълно Скорпи :!:
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Re:

Мнение от grizmin »

Булти написа:относно горепосочения сайт - имах "честа" да пиша повече от две години в него , според класация съм на второ място след баш Админа по мнения във форума му и по активност....дадох доста от себе си - БЕЗВЪЗМЕЗДНО и накрая за благодарност бях баннат , що ? щот не понасям лъжите и манипулациите :evil: ....всъщност не търсете старите пушки там , малкото които бяха разочаровани и излъгани от баш Майстора напуснаха , е - в интерес на истината остана един много пекан "харпун" там , ама той живее в ЮАР - та дреме му за нашите дереджета , моето мнение , че в тоя сайт е налице пълна манипулация на действителноста и истината с цел продажба на екипировка.....всеки да прай кот си иска , ама аз няма да питам продавача на риба от сергията как се фаща риба , щот няма да ми каже истината - едно че не знае , второ ако може да излъже няма да се двоуми и т.н. ....подкрепям напълно Скорпи :!:
така е мамка му.
много народ се излигави там. то лошо няма ама "ако не пърдиш в марес,не можеш да ловиш ли?"
аиде нема нужда,моя харпун има и тиксо и тел по него а неопрена ми е набор почти,ама ако го нямаш ентусиазма можеш
само да изпикаеш с Извинение в мареса, омера или технисуба,и да напишеш колко добре си се чувствал в новите си"гащи"
и те е обзела топлина :D :D :D
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Аватар
assen
новобранец
новобранец

Re: Re:

Мнение от assen »

grizmin написа:... то лошо няма ама "ако не пърдиш в марес,не можеш да ловиш ли ...
Колега, пърденето в неопрен (Марес, недолюбван от много хора) си ми е запезена марка.
grizmin
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: подводен риболов

Мнение от grizmin »

Не се хващай за думата, става на въпрос за гъзарията по принцип,а това че си имаш любима марка ,нема лошо
дай боже всекиму,да стигне до извода кое най много му приляга,а не кое е "най-модно и хващащо,плуващо или стрелящо"
нещо от екипировката ни.тури му пепел, и аз имам марес екипировка ама реклама няма да правя какво е .
свиркай си :D :D :D
Какво му трябва на човек-1000 долара на месец,коричка черен хляб за черния хайвер,
и малко дизел за яхтата. Всичко останало е компромис.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”