Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

риболов около Смолян
Модератор: Кърцата
риболов около Смолян
Здравейте моля за иформация отностно град Смолян ще ходя на почивка и ми се иска да отида и за рибка ама нямам никаква представа какви водоеми и какви риби има там благодаря ви предварително колеги.
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Re: риболов около Смолян
Ами и да идеш сега , няма къде , там доколкото знам всичко си е редовно , т.е. билетче , а през забраната .......не се лови !
Информацията ми се изчерпва дотук , ако някой от колегите знае нещо , нп , и аз ще се възползвам от инфото!
Информацията ми се изчерпва дотук , ако някой от колегите знае нещо , нп , и аз ще се възползвам от инфото!
благодаря ти колега а развъдници има ли където да си платя и да си правя кефа 

-
- кандидат преподавател
zargana,напоследък рядко влизам във форума и чак сега ти виждам питането.Близо до Смолян имаш само една възможност-на около 20 км,в с.Смилян,по пътя за с.Сивино-частен водоем,ври от бройлерна американка и шарани.Вход -1 лв,уловената риба не се връща във водата,1кг американка-9 лева,1 кг шаран - 6,50 лева.Американката кълве на всичко,рибите са от 300 до 600-700 грама.Шаранът иска по-топли дни- на хляб или царевица от консерва,дънен монтаж или при плувка поводът ти трябва да лежи на дъното.Другите възможности са бая далеч от Смолян -бройлерна американка в тъпия яз.Доспат /само празнични и почивни дни/;всички дни в платения басейн в с.Ягнево,общ.Бенковски,Кърджалийски окръг за също такава американка,шаран и канални сомове на малко по-високи цени ; клечане на яз.Мъглене за останали след арендаторските башибузукщини каракуди,извънредно дребни костури и неизброими множества "слънчаци".Такова нещастно положение е в Смолянско през забраната.
благодаря за изчерпателния отговор