Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Язовир Казичанеееее
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Язовир Казичанеееее
Ето един успешен излет които според мен на части не си заслужаваше поради простата причина че трябваше да се ходи до там със влак и накрая усазнах че до там минавала маршрутка която пак минава пред нас
.Изторията ни започва със язовир Казичане кадето сички го хвалехте е нямам думи.Платих си 3 прачки 2 за дъно и 1 за плувка обаче времето беше много ветровито но си намерих 1 тихо местенце.

Всеки ми вика че имало много едар костур по 200 гр. да бе да данчо и деца хванах 1 дали имаше и 10 гр.На местенцето имаше 5 колеги които трепеха уклея.А аз уклей не хванах но хванах каракудозавара.

Ама тоя нещасник как па ме е снимал ще му счупа главата много грозен изглежвам.
На един пулоостров имаше 3-ма рибара котито бяха метнали 9 въдици.Въдиците им са изванземни
.От 2 дни захранвали със протеинови топчета и днес извадиха 8 шарана най-малкия от които беше 6 кг а най-големия над 12 кг.
Пробвах и аз на протеинтово топче ма без успех.По едно време гледах внимателно 3 часа и най-накрая видях каде захранват
.Даже отидох да видя какви протеинови топчета използват , бяха със вкус на ягода о боже точно каквото имах във изубилие.Метнах и след 30 мин удари един хубав гол шаран.

Не го снимах на езерото защото ми казаха там една таина и тя е че на входа непроверяват
бам вав калафа за вадици и си трагнах стига ми толкова.
И за сичко това най-хубавото беше парвия ми шаран за 2008
Само това ми хареса инече 2-ри пат крака ми там и да ми плащат няма да стапя.
Четирите каракуди бяха пуснати във водата за ново начало а шарана..........ще разберем по касно.

Всеки ми вика че имало много едар костур по 200 гр. да бе да данчо и деца хванах 1 дали имаше и 10 гр.На местенцето имаше 5 колеги които трепеха уклея.А аз уклей не хванах но хванах каракудозавара.

На един пулоостров имаше 3-ма рибара котито бяха метнали 9 въдици.Въдиците им са изванземни

Пробвах и аз на протеинтово топче ма без успех.По едно време гледах внимателно 3 часа и най-накрая видях каде захранват

.Даже отидох да видя какви протеинови топчета използват , бяха със вкус на ягода о боже точно каквото имах във изубилие.Метнах и след 30 мин удари един хубав гол шаран.

Не го снимах на езерото защото ми казаха там една таина и тя е че на входа непроверяват

Четирите каракуди бяха пуснати във водата за ново начало а шарана..........ще разберем по касно.
- Виктор71
- ще става разбирач
Re: Язовир Казичанеееее
колега и аз бях на казичане нехванах но точно зат тебе колеги с сигнализатори хванаха 2 и то добри шарана . такаче не пиши че било едиси кво . аз даже и каракуда не хванах но съм доволен и не се оплаквам .
п.п бях точ(но в началото до вратята явно е кълвало при понтоните
п.п бях точ(но в началото до вратята явно е кълвало при понтоните
Бъдете здрави за риболов
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Eми братле кво да ти кажа.
1-Мога да си се оплаквам колкото си искам тоя улов на Мрамор дето ми е без пари щях да го направя за 20 мин а не за 8 часа за това не ми горори дали да се оплаквам.
2-Пет пари не давам за тва място сега и пари да ми дават нема да ми стапи крака там.
1-Мога да си се оплаквам колкото си искам тоя улов на Мрамор дето ми е без пари щях да го направя за 20 мин а не за 8 часа за това не ми горори дали да се оплаквам.
2-Пет пари не давам за тва място сега и пари да ми дават нема да ми стапи крака там.
Ама на Мрамор, нали знаеш че от селото и от Волуяк има голям дебит на вливащите се Шитинг ривърс 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Добре а там кВи са таксите и ти на кой рибарник от двата си ходил .Колко е за пръчка и рибата плаща ли се , ааа да и шарана на косъм ли го хвана. А за Мрамор също ме интересуват таксите гледам че ходиш и там

Protos_Immortal написа:Ето един успешен излет които според мен на части не си заслужаваше поради простата причина че трябваше да се ходи до там със влак и накрая усазнах че до там минавала маршрутка която пак минава пред нас.Изторията ни започва със язовир Казичане кадето сички го хвалехте е нямам думи.Платих си 3 прачки 2 за дъно и 1 за плувка обаче времето беше много ветровито но си намерих 1 тихо местенце.
Всеки ми вика че имало много едар костур по 200 гр. да бе да данчо и деца хванах 1 дали имаше и 10 гр.На местенцето имаше 5 колеги които трепеха уклея.А аз уклей не хванах но хванах каракудозавара.![]()
На един пулоостров имаше 3-ма рибара котито бяха метнали 9 въдици.Въдиците им са изванземни.От 2 дни захранвали със протеинови топчета и днес извадиха 8 шарана най-малкия от които беше 6 кг а най-големия над 12 кг.
Пробвах и аз на протеинтово топче ма без успех.По едно време гледах внимателно 3 часа и най-накрая видях каде захранват![]()
![]()
Не го снимах на езерото защото ми казаха там една таина и тя е че на входа непроверяватбам вав калафа за вадици и си трагнах стига ми толкова.
![]()
Колега шаранчето ми се струва мого малко и не е за сасипване!!!!!!!!!!!!!!!!!1
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...