Blood Sport

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Blood Sport

Мнение от Dedy »

:smt027 :smt027 :smt027 :smt027

Крайно време е да определиме регламента по който ще се проведе състезанието за Гран При на Езерово, а именно дигиталния фотоапарат, любезно предоставен от колегата lovo. Както знаете приза е за най-голямата уловена риба. В темата за наградата прочетох едно мнение на Илийката, в което той предлага да няма никакви правила. Аз заставам на 100% зад това предложение! И без това сме си месари, та смятам, че ще е най-добре да си спретнеме едно риболовно Кумите без правила и ограничения. Всеки ще може да използва любимите си рибарски оръжия без значение на брой и вид. Освен с традиционните въдици ще може да се лови и по всички други познати и непознати методи: с експлозиви, ръчни гранати, РПГ-та, СПГ-та, високо напрежение, хлорна вар, карабит, мрежи, серкмета, тралове, цапала, грибове, едри тройки, вилици, харпуни, специално обучени корморани (изключвам Бовския) и т.н. и т.н. При това положение няма да допуснем някои недобросъвестни колеги да злоупотребят и да използват помоща на водолази.
Както на всяко подобно състезание е необходимо да се избере компетентно жури, което да определи победителя. Председател на комисията предлагам да съм аз (приема се), а членовете (не е мръсна дума) ще ги избирам на място.
Нека победи най-добрия!
Amarena
разбира нещата
разбира нещата

Re: Blood Sport

Мнение от Amarena »

Аз съм за Неделчо и Marco_Polo :D Чакам им снимката на почетното първо и второ място хи хи
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Журито трябва да бъде с камера , за да няма скрито покрито! :lol: Както и да заснеме награждаването :wink:
TICA FAN
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Amarena написа:Аз съм за Неделчо и Marco_Polo :D Чакам им снимката на почетното първо и второ място хи хи
:D :D :D :D

Ще има да чакаш! Тия двамата няма да стигнат и до квалификациите за място, фаворитите са в тежката категория!
Както вече споменах, победителя ще бъде само един - НАЙ-ГОЛЕМИЯ!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

[quote="Dedy"]: При това положение няма да допуснем някои недобросъвестни колеги да злоупотребят и да използват помоща на водолази.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ей това няма да ти го простя,неочаквах от теб да си такъв мерзавец,подлец,вагабонтин,подкупен съдия и пр.за наказание и назидание пред всички дето ме омаскари с най-почетния риболов ще ти сипвам само от моята скоросмърница та дано те хване първи та да не можеш да видиш кой ще ми закача рибите.ХА.

п.п. НАЙ-ГОЛЕМИЯ! казваш а,ам чи аз съм с най-големия :shock: :shock: :shock:
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Неделчо , ти си с най-голямата шапка.С най-големия съм аз :lol:
TICA FAN
Nedeltcho Delev

Тя шапката я ползвам за презарватив бе Сони :shock: :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt075 :smt075

Ей оспамихте темата бре, маскари! Давайте конкретни предложения!
Последно промяна от Dedy на Сря Апр 30, 2008 1:16 pm, променено общо 1 път.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Вие отсега ли почнахте да си ги мерите? :lol: :lol:

Предлагам 5кила за зам. председател на комисията.

То жална им майка на водолазите, като пуснем високото напрежение. :lol: :mrgreen:

@Деди, с това предложение само да не уплашиш Любо и да хване да пресуши язовира. :wink: :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Nedeltcho Delev

Dedy написа:[
Ей оспамихте темата бре, маскари! Давайте конкретни предложения!
Аз предлагам да съм заместник председател,тъй ще е най-коректно,нема тука Деди сам да развява байряците я :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

То тая награда, хубаво ще я взема, но
Първо-Апарат си има и тоя не ми требва
Второ- Дамата на сърцето ми явно се е напила и сега залага на Марко и кой беше там.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

GODzillata написа:... Деди, с това предложение само да не уплашиш Любо и да хване да пресуши язовира.
:smt117 :smt117

Ще ги лефкаме на сухо, нали няма правила! Предполагам обаче, че Кроки е вече на Езерово и няма възможност да влезе във форума, така че товарете мрежите!
snegk

Мнение от snegk »

Ей лоши хора :lol: Пак ма вкарахти в някакъв филм :lol: Не знаете,че вече въдицата ми е във водата със закачен един 30кг.шарко,за основно използвам сезал,за тежест,тухла а за кука малка котвичка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Моята втора специалност е взривни работи ,така че му мислете. :axe: :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

xenohаck написа:Поздрави от Кроки ! Рибата кълвяла като ненормална каза да ви кажа !
:smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Ура! Ще натъпчем чувалите!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”