Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Бе доволен съм
-
- фен клуб-скобар
Бе доволен съм
Днес решихме с баща ми да отидем до близкото язовирче.

Към 3 бяхме там, аз имах малко (много) проблеми с въдицата, на баща ми му дадох голия телескоп да лови и кво да видя

като се оправих и аз най-накрая хвърлих

Имах малко захранка хвърлих и бял червей , но риболова не вървеше много ,баща ми пък отиде да си върши работа и ме остави сам. По едно време рибата се раздвижи и започна да кълве. Стрелях периодично бял червей с прашката и пак хващах по някое уклейче. Хора идваха и си заминаваха
обаче само аз ги ловех
. Грешката ми обаче беше , че слагах два червея на куката, към края вече слагах само по един и нямах празно засичане, на 10-тата секунда ги дърпах. В крайна сметка хванах това(сякаш малко ми се видяха ама добрее е)

ако бях постоял още 30 мин. доста щях да издърпам. Все пак съм доволен, лятото мисля да хода там за щука (понежа има) и дано пиша пак в графата успешни.

Към 3 бяхме там, аз имах малко (много) проблеми с въдицата, на баща ми му дадох голия телескоп да лови и кво да видя

като се оправих и аз най-накрая хвърлих
Имах малко захранка хвърлих и бял червей , но риболова не вървеше много ,баща ми пък отиде да си върши работа и ме остави сам. По едно време рибата се раздвижи и започна да кълве. Стрелях периодично бял червей с прашката и пак хващах по някое уклейче. Хора идваха и си заминаваха

ако бях постоял още 30 мин. доста щях да издърпам. Все пак съм доволен, лятото мисля да хода там за щука (понежа има) и дано пиша пак в графата успешни.

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

Re: Бе доволен съм
Наловил си страхотно мезе
за бирички
лятото да покажеш щуките

лятото да покажеш щуките

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
-
- разбира нещата