Аз ли нещо не съм разбрал............

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Аз ли нещо не съм разбрал............

Мнение от Бачо Илия »

Темата е по -точно въпрос до Модераторите- може ли подфорума "Сладководен риболов" да бъде изчистен от теми(да се прехвърлят) които са 100% за подфорум "Информация за водоемите". Такива от типа на "Къде около Варна" " къде около еди къде си" и т.н. Просто да не четем регионални или околоградски чатове , всекидневно и най-отгоре :wink:
Моля и за други мнения по този въпрос-на мен ми писна да отварям постоянно подфорума за неща които не са за там!

п.п. сега погледнах- на първата страница на подфорума са девет такива теми , последната е " каде около хасково" :wink:
Изображение
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Аз ли нещо не съм разбрал............

Мнение от emo vasilev »

2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема. Забранено е пускането на мнения, които не са свързани с темата (offtopic) . Слагайте ясни заглавия на темите. Заглавието на темата трябва да е свързано пряко и разбираемо с нейното съдържание. Пример за лоши заглавия са: ПОМОООЩ!!!!!,Помогнете!!!!!!, Гърция и др. подобни

Може да се преместят , но по-добре да се четат правилата преди да се пише !
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Може да се преместят и го правя постоянно.В някоя от тези цитираните съм обяснил защо ги държа-изчерпателни са,има много информация и най важното-от преди доста време са и хората ги знаят.Всяка нова такава я местя или трия-зависи от темата!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Пак , аз ли не съм разбрал..... За мястото на темите , пък и въобще за темите-О.К. , още един въпрос-когато има нормална тема и се "появи" някой дето да се изсипе като самосвал на метеното... тогава , какво - в повечето случаи се заключва темата в името на феърплея , включително и при явни и откровени провокации. Ей сега-точно пресен пример в "Шаран на плувка"- по сред забраната!!! И какво да се пише там- ми за такива хави , БАНН ,барем за 30 дена и толкова... :evil:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”