Платени водоеми около Пловдив...

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

strati
новобранец
новобранец

Платени водоеми около Пловдив...

Мнение от strati »

Колеги дайте да дадем отзиви за водоемите около Пловдив, всеки кадето е ходил да даде информация какви са условията какво е хванал за да можем да се насочим към язовирите кадето има най-голяма далавера.

П.С.Пишете и ако нищо не сте хванали за да не ходим при обирджийте.
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Re: Платени водоеми около Пловдив...

Мнение от kRaikkonen »

Здравей колега!
Идеята е добра!
Ето 2-3 мои излета
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=13948

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=14404
Изображение
Аватар
danail kacarov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от danail kacarov »

в село Куптово Конаре има едно водоемче до него се стига,на центера на селото се завива в ляво и по патя и си там.Преди две седмици бях там,такса 2лв.на прачка и се плаща 4.50лв.шарана аз си хванах един само,но до мен имаше един човек ги разби.Захранжа с бял червеи и на него лови,монтаж стандартно то перо имаше шарани от 1кг до 5.500кг браво на него.И маше и хора валат,но е близко и ако имаш време си струва
koceto-76
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от koceto-76 »

аз бях на кричем преди града в ляво.първият пат хванах 15 шарана от 1.2 до 2.5кг.вторият пат 5 шарана същия размер.третия пат валат.таксата е 2 лв каракудата без пари,шарана 5лв кг.има и сом щука амур и пъстърва.сопственика постояно пуска риба.
наслука риболовци
lambri
новобранец
новобранец

Мнение от lambri »

здравейте колеги
ето и моите стандартни номинации за забраната:
- езерово - условиярта са ви ясни. риба има в изобиле. шарана е според майсторлъка. съжалявам че не можах да се присъединя към партито но... ангажименти.
-сушица- като километри разтоянието от пловдив е приблизително същото. ходя там за щука.такса 5 и шарана е толкова. щуката и бялата са по 8. най-хубавото е че брега се чисти постоянно и няма такава мръсотия както по другите язовири като мечка и тн. сиреч става и за семейно ходене.
на слука
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Току-що се връщам от Стоево-първия.Така е насвяткан с риба,че е започнала да боледува от червенка-недостиг на кислород.Макар че се появихме късно-към 10.30ч,,до обяд в живарника се мъдреха три шарана около 2кг.Към 16ч четвърти от същите.Значи,че за по-сигурен успех,трябва да се ходи рано,по изгрев слънце и до обяд сте готови с улова.Хубавото е това,че със сигурност няма да хванете женски щаран с хайвер,защото водоема е преграден към шавара.Лови се на царевица и пружина.Каракудата почти я няма,но затова пък се върти едър амур-всеизвестен крадец на царевица и най-интересното е,че са пуснали една есетра,която се е аклиматизирала,та да не се изненадате,че сте хванали акула.Такса 5лв,шарана също 5лв.Наслука.
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Миналата седмица бях на Леново.Такса-5лв.,рибата не се плаща.Резултат-1карабалък ок.педя,чаушан-8-10см.-не дава на белия да падне до дъното;каракуда-2-3кг.-по около 10-16см-тънка и дълга като вретено,само рагу и зъби.Впоследствие разбрах,че арендатора усилено въртял мрежите.4г.не бях ходил там и сигурно скоро няма да ида. :evil:
Красимир Кюрпеков

Мнение от Красимир Кюрпеков »

angel.tr написа:Миналата седмица бях на Леново.Такса-5лв.,рибата не се плаща.Резултат-1карабалък ок.педя,чаушан-8-10см.-не дава на белия да падне до дъното;каракуда-2-3кг.-по около 10-16см-тънка и дълга като вретено,само рагу и зъби.Впоследствие разбрах,че арендатора усилено въртял мрежите.4г.не бях ходил там и сигурно скоро няма да ида. :evil:
И аз като тебе преди около месец и го отписах на Леново . Даже бях пуснал и тема " Не ходете на Леново"
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Ми то трябва и да се чете! :cry:
Аватар
lo6iasa6ko
новобранец
новобранец

Мнение от lo6iasa6ko »

Привет и от мен, доволни сме от яз. Калето, след с.Любен, точно преди микрото на Пясъчник, има шаран, щука, костур, сом, бяла риба, каракуда, всичко има. Язовира е добре зарибен има и вила за нощувка.
Таксата е 5 лв. за три въдици. Каракуда безплатно, шаран 3,50 лв., щука 4лв.
Местенцето е райско, наслука!
Спрете земята, искам да сляза!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”