ПЪРВА ЩУКА.................

Модератор: sapuna

Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

ПЪРВА ЩУКА.................

Мнение от valeri »

Днеска бях в близкия парк на пикник и като знаейки ,че има риба реших да пробвам и да нахъсам малкия в този спорт.На кйто отдавна съм му взел и въдица,и Той отдавна чака този момент.От начало малко плахо само на хляб и като очакване само малки рибета за залъгалка, който много падаше и трябваше често да слагам .Взех та сложих кашкавал да не пада разбира се и така доволно с маломерки, и малко каракудки ,които се връщаха веднага в езерото. И така, както си ловехме силно забиване огъване на пръчката и веднага тръпка.ГОЛЯМО!! Един звяр,първи в моя риболов, голямо удивление...голям кеф...и като се сетих, че съм без повод още по голям, че не се знае дали ще я извадя да и се порадвам.Но всичко мина безпроблемно и много снимки, много радост....Ето и малко снимки:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Последно промяна от valeri на Нед Май 11, 2008 11:32 pm, променено общо 1 път.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПЪРВА ЩУКА.................

Мнение от fizika01 »

Честито Валка . само не разбрах на кашкавал ли я хвана щот така излиза от писаното. Вземи качи и някой снимка да ни зарадваш окото.
Аватар
bozhidar_kostov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПЪРВА ЩУКА.................

Мнение от bozhidar_kostov »

Браво колега!!!Вече си се убедил че риболова на щука дава много емоции.НАСЛУКА!!! :smt023
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”