Жребчево и р.Тунджа

Модератори: bobopeli, sapuna

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Жребчево и р.Тунджа

Мнение от rimohit »

През почивните дни ходих малко по китна Трявна и естествено въдиците бяха неотлъчно с мен.Но поради факта , че багажа беше повечко трябваше да направя компромис с риболовното си оборудване.А и бях замислил излет с кумеца( който живее в Трявна) по рекато за мрена и по местното язовирче и щяхме да "чешем крастата" само но кумеца каза "НЕ"
"ОТИВАМЕ НА ЖРЕБЕЦА" .Е въпреки лошата ми подготовка за такъв риболов нямаше как да кажа и аз "НЕ" ( да не съм луд) и в неделя в 4 сутринта потеглихме.И така в 6 бяхме по местата .Захранки ..стръв ..и се почна .Удър на дъното..и 2-3 на плувката.И се почна един чудесен риболов въпреки зверския вятър.Платики 500-1000г като имаше и няколко бройки над 1кг.Каракуди които бяха много дребни :( Само 2 които ставаха ( 1кг и една около 600гр ) средни бабушки и шаранчета по 10-15 см които си калвът като ненормални и МОЛЯ колегите да пускат още веднага след като ги хванат.И такак приключихме с страшно много и квалитетна риба.Надявам се скоро да ми пратят снимките и да ги пусна.
А на връщане минахме през селото ми Юлиево.Та там на реката за 1час и 20 минути хванах 1кг червеноперки "педарки" :shock: 2 мерни клена и една каракуда.Като за толкова време ..направо чОдесно
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Е... браво , добре , супер даже.
Ама къде е мряната ??? :D : :D :D
Rimohit - кога ще дойдеш да ти покажа мряна ? :D :D :D :)
Клавиатура риба не лови!!!
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Мряна видях в трявна и то не една , парчоци по на 25-30см ама я ловят на каквото им падне и в центъра на градчето някакви хлапетии а иначе е забранено там да се лови.А за извън града не остана време от кръчми и веселби :D
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Еххх...тия веселби бе :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”