Предлагам

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Предлагам

Мнение от slivnalia »

Момчета тъкмо сега гледах темата за браконерите на яз"Домлян"и ми доиде нещо на ум,не знам дали може да стане но,даите да се направи във форума един раздел където такива кавали които браконерстват и са заснети от някои от нас, снимчиците им да се качват там,тогава ще се стараем да ги снимаме и от по близък план.Зная че няма да ги стреснем но все пак за назидание а и може и да си ги изкарваме на снимки и кадето ги видим-бои :lol: :lol: :lol: Добре ще звучи
БРАКОНЕР и отдолу снимка
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Предлагам

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Slivnalia, има цял сайт посветен на тях.... но какво от това като от проблема се интересуват само шепа хора :roll: http://www.bgribolov.com/ ....!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
edimi
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Предлагам

Мнение от edimi »

...трудно е, и в тази връзка по отношение на сайта и петицията, просто съм бесен :evil: :evil: и в пълно недоумение от друга страна. Толкова ли малко са наистина хората т това число и запалени риболовци, които милеят...може би пък проблема е просто че ни е калпава семката....в края на краищата и за това което се върши от тези идиоти и за хвърлените боклуци навсякъде ли са виновни управниците?/те за други неща са си за :ANAL: :ANAL: :ANAL: /. За това което се прави, съм чувал старите хора да казват "прегоряла съвест". И си остава само успокоението, че някъде, някой ще :axe: :axe: двама трима от тези, ама с това нещата не ще се оправят.....явно.
малиии, кеф, риба

(heidy) Някой твърдят, че българите не искат и не могат да работят. Точно обратното - българите искат и могат да не работят.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”