Неуспешен от към страна на Риболова

Модератори: bobopeli, sapuna

Заключено
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Неуспешен от към страна на Риболова

Мнение от Rapala_Team »

Здравейте колеги вчера Бях на Сливенската Дупка ила по точно на всички около нея ! Първо Обиколих дупката но почти никъде неще ! Хванахме към 5 костурчета 10 тина червеноперки и също толкова линчета ! После отидохме на Стария Рибарник да видим как е хавата ! Там имаше хора който бяха останали да пренощуват Бяха заложили за шаран и междудругото хващаха на голите каракуди ! Питахме ги дали са имали удар и те казаха че са имали 2 късания ! След това някой от Групата решиха да изловят Рибата на скъперника Бай Христо и отидоха на главния След около 5 минути гледам приятелите ми бягат с пълна гас и зад тях гледам Симсона на въпросния Бай Христо ! Те Бягат той ги гони а аз стоя и се смея ! Към обяд напече жестоко и решихме да видиме как е водата в дупката ! Влядохме вътре и не излязохме ! Кам 16 часа някаде се чудихме каква бела да направиме ! Видяхмве едно стадо крави и един Бик едното приятелче имаше червено горнище и аз му викам дай горнището да вида дали е вярно че бика се дразни от червеното ! Аз запомнах да размятам горнището и да се правя на тореадор но онзи Бик като че ли изведнаж полудя и като ме погна едвам успях да се кача на една черница после издебнах момент дакато не ме гледа и бегом при приятелите ! Видяхме една крава че се е отдалечила от стадото и аз им викам дайте да я вкараме във водата Заобградихме я и и я накархме да влезе в Тунджа ! Но за Бела тя пък да вземе да я прекоси и да иде от другата страна ! Викам си ми сега ! След малсо гледаме от отсрещния бряг един човек с Бъги и вика що закархте кравата от другата страна и вика ей се ще дойда и ние си викаме край изядохме боя ! Човека дойде и вика на мене и едно приятелче минавай от другата страна да прекарате кравата ! Аз му викам през Тунджа ли да мина той вика да ама бързо да не се ядосвам ! приятела ми и аз се съблякохме и влязохме ама аз като по хитър изостанах и го гледам онзи вече до кръста и ми вика Младенски аре бе аз като го видях и му викам ти иди аз ще я посрещна ! И така той отиде от другата страна и прекара кравата ! След като се облякохме се чудихме къде не сме отишли още и аз се сетих за другия стар рибарник на бай Христо отзаде зад къщата Му ! Там Майстора ми Беше казал че преди няколко дена извадили голям сом а то вдействителност дупката е много марлка и съм виждал Толстолоби и Сомове като се припичат също така има щука и страшно много костур ! Ние и викаме на Тая Дупка - Хищната Дупка ! Както и да е Наловихме горчивки и отидохме там аз заложих една въдица на плувка и една на дъна на дъното сложих грозд земен а тна плувката горчивка ! След около 30 минути приятеля до мене вика Младенскиииии Кепаааа аз отидох веднага да сглобя кепа-подаръск от Сестрата ! и гледам въдицата му се оганала на максимума ! Викам му спокойно спокойно и още не съм изрекъл последната дума и скъса такъма ! Направихме нов заметнахме но така и не удари пак ! Никой не можа да разбере какво беше ! По едно време както сме се загледали и нещо огромно скочи в цял ръст ! Беше 100 процента по голямо от мене и съм почти сигурен че беше СОМ ! БЕше огромно Нещо ! Не се мина много и приятелите ми решиха пак да посетят Бай Христо Рибарника ! Ние им викаме не отивайте пак ще ви хване но не Сърце Юнашко се на плаши и отидоха няма и 30 минути и ги гледаме без въдици без багаж без нищо и ги питами кво стана и те викат ами Бай Христо но взе нещата и викат сега ще го издебнеме докато заспи да си ги вземем ! ние с другото момче им казахме приятен Лов и отидохме да си Хващаме рейса ! Общо взето голям смях големи емоций :D :D
CARP FISHING :fishing9:
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”