Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Малко но от сърце
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Малко но от сърце
Чудех се дали да пускам темата защото леко остаря ,но пусто като не намирам време да си седна на з......а какво да направя
И сега да ви разкажа малко за изживяваниата ми по Гръцко от 01.05.08-06.05.08.
Отидохме късно настаняване и т.н оправяне вечери и на другият ден къде ,къде на риба
Морето беше горе-долу спокойно а времето много хубаво през цялата ни почивка, но сами ще се убедите и от снимковият материал който съм ви подготвил.

На брега пред хотела се опитвах да хвана нещо но ТЦ-ъ нищо

Но през следващите дни не се спрях и намерих ето този райски кът

Един каменен кей който беше единственното нещо издадено на вътре в морето и можеше да се мята малко по навътре по моят странен начин за риболов на кефал там.

а ето и метода ми за риболов на парче хляб
Естественно риба си имаше просто трябваше чакане а ето и резултата:
Няколко ето такива хубустника който бяха пуснати да стават големи за догодина

Имаше много медузи които изглеждаха така:

А ето и малко снимки от странностите на природата там които успях да заснема с апарата.

Ами това е колеги надявам се, че не съм ви оттегчил с писаниците си за отминали вече неща но просто исках да ви споделя малкото хубави моменти от там

И сега да ви разкажа малко за изживяваниата ми по Гръцко от 01.05.08-06.05.08.
Отидохме късно настаняване и т.н оправяне вечери и на другият ден къде ,къде на риба

На брега пред хотела се опитвах да хвана нещо но ТЦ-ъ нищо

Но през следващите дни не се спрях и намерих ето този райски кът

Един каменен кей който беше единственното нещо издадено на вътре в морето и можеше да се мята малко по навътре по моят странен начин за риболов на кефал там.

а ето и метода ми за риболов на парче хляб
Естественно риба си имаше просто трябваше чакане а ето и резултата:
Няколко ето такива хубустника който бяха пуснати да стават големи за догодина

Имаше много медузи които изглеждаха така:

А ето и малко снимки от странностите на природата там които успях да заснема с апарата.

Ами това е колеги надявам се, че не съм ви оттегчил с писаниците си за отминали вече неща но просто исках да ви споделя малкото хубави моменти от там

- Димича
- ще става разбирач
Re: Малко но от сърце
Аааа,русалки,русалки,на това райско кътче,нямаше ли???
/НОВИ усмивки:РУСАЛКА;ЗЛАТНА РИБКА;ГРЕШНАТА МАДОНА С ГОЛЕМИТЕ ПЛОМБИ,пардон,БОМБИ-предложение!/

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Колега какво да ти кажа и русалки имаше, но те се къпеха на други места като това на снимките и кълвяха на друга стръвот Dimich
Аааа,русалки,русалки,на това райско кътче,нямаше ли???

Така ,че за всекиго имаше по нещо зависи кой за какво беше отишъл и каква стръв си беше приготвил

- Димича
- ще става разбирач
Колега,аааммм тъй кат гле"ам,те русалките ша да са връели къди две-триста еура парчето,па то не е на нашего брата по джеба!!!Иначе-СУПЕР,поздрави ,и-
!!!

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Еееех Янчев, Янчев, и ти не си у ред! На какво убаво място с какви убави екстри си бил, а се занимаваш с риби! То повече риба има на Искъро!
-
- научил се да хвърля
Браво ,колега !Супер репортажче!Поздрави и успех!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
Тука и аз може да пробвам да пусна някоя "плувчица". Страхотно е.Димитър Янчев написа:Колега какво да ти кажа и русалки имаше, но те се къпеха на други места като това на снимките и кълвяха на друга стръвот Dimich
Аааа,русалки,русалки,на това райско кътче,нямаше ли???![]()
![]()
Така ,че за всекиго имаше по нещо зависи кой за какво беше отишъл и каква стръв си беше приготвил![]()
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
Ами като си нямам друга работа все си мисля, че трябваше да се разпишем няма начинот Dedy
Еееех Янчев, Янчев, и ти не си у ред! На какво убаво място с какви убави екстри си бил, а се занимаваш с риби! То повече риба има на Искъро!
![]()
![]()
![]()
![]()

Колега както писах малко по-нагоре "стръвта" трябва да ти е работеща за да си хвърлиш "плувката" там и да хванеш "някоя РУСАЛКА"от Swordfish92
Тука и аз може да пробвам да пусна някоя "плувчица". Страхотно е.