Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

сел.Блъсково-2
сел.Блъсково-2
когато има късмет има, http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161133 когато няма и тъщата на село не заминава.За 2 дена много шарковци и тази торпила.По принцип рибата след откриването започват да я хранят здраво и няма такава сеч обаче тая година дали заради таксата .няма кои знае какъв наплив на рибари и не се храни от пазача.След стабилна захранка резултата е много добър поне за тези два пъти който сам бил даваш манги ама поне си правиш кефа на макс,понеже в началото на сезона сам обиколил почти всички язовири в варненска област и бях останал доста разочарован от печалбари арендатори,мисля си че всичко това което ви пиша може на някои от вас да ви прозвучи като реклама но наистина колеги аз лично сам много доволен имайки впредвид по горе писаното и искам и вие да останете също доволни като мене.На слука.

-
- ще става разбирач
Евала брат
Няколко пъти посещавам този язовир и като гледам снимките заставам на това място на което си бил ти,храня стабилно от вечерта на сутринта също но съм нямал сериозна риба там,а съм виждал
като твоя амур и по големи дори явно просто нямам късмет аз по принцип съм си карък
с какво храниш ти ?

като твоя амур и по големи дори явно просто нямам късмет аз по принцип съм си карък

Тази година не съм ходил на Блъсково,но мои приятели го посетиха 3-4 пъти и не са имали твоята слука и въпреки това не се отказват да дават по 20 лв.Чак сега ми светна
Ами те са те видели,че хващаш яки риби и затова им бил такъв голям мерака
Да ама не става само с гледане,требе и ...късмет
Дано не те пуска още дълго време и да си ги хващаш ГОЛЕМИТЕ рибки 

Re: сел.Блъсково-2
стандартен две куки,царевица(суха)
язовира до колкото знам го пускат Август месец.
Ако някой знае нещо друго да казва.
язовира до колкото знам го пускат Август месец.
Ако някой знае нещо друго да казва.