На къмпинг в Гърция

Избор на палатка и нейното разполагане на избраното място.

Модератор: Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

На къмпинг в Гърция

Мнение от Mitak »

http://www.campsite.gr/en/map.htm

http://www.camping.gr/

Къмпингуването в Гърция е доста развито къмпингите са насякъде, а тези покрай морето са на не повече от 50 метра от плажа има и такива дето са на самия плаж. Има къмпинги за всеки за търсещите лукса за тези които търсят уединение и спокойствие за тези с много пари и тези с малко... Аз бях само за 5 дни но бях очарован от чистотата спокойствието и добрите хора. Бях на къмпинг Pitsoni, който на пръв поглед изглежда като нашите къмпинги но като се загледаш разликата е огромна. Такова спокойствие никога не съм изпитвал спокойно можеш да си оставиш колата отключена, спокойно можеш да си оставиш чадъра и другите плажни аксесоари на плажа за през ноща и никой няма да ти ги пипне. Имаше чужденци които си оставят дори шезлонгите на плажа. Направи ми впечатление че всяка вечер се събират младежи да се напият на плажи и да си копонясват и дори и в пияно състояние не посягат на чуждата собственост, едната вечер и ние бяхме на плажа до една такава шумна компания от пияни тийнейджъри с станахме свидетели на нещо уникално по не за мен. Та въпросните копунджии нещо се сборичкаха блъснаха един осатвечадър две столчета и други рабти имаш май очила и шнорхел абе с една дума разбутаха багажа като се осетиха веднага вдигнаха чадъра забиха го и подредиха всичко около него и се премастиха в страни, и това бяха деца на не повече от 15-16 години..... Гледката как 16 годишни пияни малчогани се стреснаха и оправиха нещата ме покърти... а тука като се напият Българчетата гледат първо какво има за чупене, чупят го и тогава се запавляват.... Много мога да пиша за Гърция и хубаво и лошо ако някой се интересува от нещо конкретно ще се опитам да му помогна..
Изображение
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

аз пък бях с жената на к-г Златна рибка миналият уикенд...
В понеделник сутринта на плажа до нас осъмнаха момче и момиче на един дюшек, завити с одеяло... Към 10ч се събудиха, станаха... Като тръгваха чух, че нещо издрънча, но не видях какво... Малко по-късно видях, че тоя **** си е хвърлил бирената бутилка на камъните точно до пътеката /и тя се е счупила/... Леле, ако го бях разбрал на момента, сега сигурно щях да съм в ареста за убийство... :evil:
jabara
новобранец
новобранец

Мнение от jabara »

Здравей колега Митак! Би ли споделил информация за някои по-евтини и спокойни къмпинги в Гърция и горе долу какви са цените?Трябва ли предварителни резервации?
nikiv
новобранец
новобранец

Re: На къмпинг в Гърция

Мнение от nikiv »

До Митака и всички ... И аз бях на Пицони миналата година даже 2 пъти (Невероятно много ми хареса ) . собствениците са 2-ма братя много готини хота ... Митака е прав - нема такова спокойствие - ние не си взимахме чадърите и кърпите от плажа .... за хигиената да не говорим По често повечето квартири по нащо море... А тази работа с хладилника много ме зарадва (има стари витрини от кола и можеш да ги ползваш) - За резервации мисля че е добре въпреки че аз и без тях минах .... Митака е дал сийтовете там има доста инфо ... та това е от мен ... Тази година пак съм на Пицони --- ако се съберем повече българи ще е по-приятно. А имаите предвид че това е по спокоен и тих къмпинг // Тоест скарата и пиването пред палатката множе но Всепак без много шим (хората са готини но нека бъдем толерантни) а за след хапване на плажа можеш да дивееш колкото можеш..... Ако има идеи за др... къмпинзи в Гр... давайте...
Аватар
msirakov
новобранец
новобранец

Re: На къмпинг в Гърция

Мнение от msirakov »

Здравейте колеги,
Искам да попитам за къмпинг с бунгала до някой хубав язовир в Гърция. Ще бъда много благодарен ако ми дадете инфо за тел., сайт и местоположение на
къмпинга. Някой в близост до границата, където мога да отседна за няколко дни и да издебна някой по едър шаран. Освен това откъде да си купя билет за риболов там и какви са евентуално ограниченията. Риба не искам да нося наобратно, просто малко да ида на спокойствие с жената и някой приятел...
Благодаря предварително!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Палатка и Каравана”