Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ез.Утайника - Перник
- Николай Неделков
- учете се от него
ез.Утайника - Перник
Незнам дали този излет ще го приемете за успешен , но за мен е такъв. Вярно , че не хванах 13 кг шаран или пък водолаз
ама за 2 часа си начесах крастата точно както исках
Към 15:15 отидох на въпросното езеро с цел каракуда. Имаше 10-тина човека , но повече се оплакаха , отколкото се похвалиха от улова. Местата , на които шанса за добър риболов е голям , вече бяха заети и се настаних в плиткото на дълбочина около 30-40см. Захраних с останалата ми захранка от предния риболов - 1/3 пакет на НОВЕ - "Фидър" и зачаках. След около 15 минути рибата започна да кълве. Излизаха предимно ето такива каракуди:

Понеже почна доста да кълве ми свършиха торните и сложих на бял. Да ама на белия неще да пипне. 15-20 минути дори не побутваше плувката , но след това почна да кълве добре , явно рибата беше предубедена към белия червей , но като само това й се предлагаше реши , че и него ще го яде
Освен каракудите извадих и 2 "тлъсти уклея"

и една кубинка

Към 17:15 събрах такъмите , защото нямах повече захранка и рибата спря да се върти так където хвърлях. Стана добър риболов , въпреки , че ловях с директната 7-ца на 30-40см дълбочина. Явно тази година езерото ще си възвърне предишната слава , след като миналата беше доста слаба за водоема. Приключих риболова с 2 уклея , 1 кубинка и около 30-тина каракуди. Ето снимки на част от езерото:

Нямам снимки на всичката риба , защото след хващането директно ги връщах във водата. Надявам се да не ме нарочите , че лъжа за рибата ... а и водоема е позволен през забраната

Към 15:15 отидох на въпросното езеро с цел каракуда. Имаше 10-тина човека , но повече се оплакаха , отколкото се похвалиха от улова. Местата , на които шанса за добър риболов е голям , вече бяха заети и се настаних в плиткото на дълбочина около 30-40см. Захраних с останалата ми захранка от предния риболов - 1/3 пакет на НОВЕ - "Фидър" и зачаках. След около 15 минути рибата започна да кълве. Излизаха предимно ето такива каракуди:
Понеже почна доста да кълве ми свършиха торните и сложих на бял. Да ама на белия неще да пипне. 15-20 минути дори не побутваше плувката , но след това почна да кълве добре , явно рибата беше предубедена към белия червей , но като само това й се предлагаше реши , че и него ще го яде

Освен каракудите извадих и 2 "тлъсти уклея"
и една кубинка
Към 17:15 събрах такъмите , защото нямах повече захранка и рибата спря да се върти так където хвърлях. Стана добър риболов , въпреки , че ловях с директната 7-ца на 30-40см дълбочина. Явно тази година езерото ще си възвърне предишната слава , след като миналата беше доста слаба за водоема. Приключих риболова с 2 уклея , 1 кубинка и около 30-тина каракуди. Ето снимки на част от езерото:
Нямам снимки на всичката риба , защото след хващането директно ги връщах във водата. Надявам се да не ме нарочите , че лъжа за рибата ... а и водоема е позволен през забраната

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ез.Утайника - Перник
Браво колега.Естествено ,че е успешен.Важното е ,че си си направил кефа и си си начесъл крастата 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добре е че си ги връщал,шото май е опасно да ядеш риба от там,ама браво че си си направил кефа,поне не си бил на работа или в вас.
- Николай Неделков
- учете се от него
drebens написа: май е опасно да ядеш риба от там
Ял съм

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво Ники добре си си изкарал с тея каракудляци и уклейки!Излета си е за успешни
наздраве 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
за два часа си повече от успешен 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- danail kacarov
- научил се да хвърля
браво маисторе 

-
- и господ не е толокова добър
Това са платики не каракуди
Те щети кажат каква риба си хващал

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
За "Браво"си,седя,мастикирам се и си мисля-хубав улов си сторил като за такъв водоем в днешно време.Щото не всеки / например аз /има възможност през забраната така да поначеше крастата.Просто няма къде наблизо.

Тренирай тренирай, че после да ги попилееш платиките!!!
- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Хаха излета си е много добар даже и да не хванеш нищо важното е че си направил една хубава разхотка.
- indalo
- фен клуб-скобар
Евала Ники. Който си го може си го може. Сигурен съм, че и платички ще ловиш тая година. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;