Кой кога и къде ще открива?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Кой кога и къде ще открива?

Мнение от oldman »

Понеже се чуха приказки, че някои смятат да откриват в събота, като протест за глупавата заповед - нека, който иска, да сподели мисли...........
Сомът обича смелите!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Кой кога и къде ще открива?

Мнение от chirusa_bg »

Ами искаше ми се да напиша, че заповедите, глупави или не трябва да се спазват,
но се сетих за нощния риболов, пъстървата и делничните дни, глобата за без колан и тн.
Ако има начин да ги променим или да покажем несъгласието си без да ги нарушаваме, аз съм твърдо ЗА.

ПП. За откриването ми е все едно, от нова година насам, нямам пропусната събота и неделя :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Само да попитам официално до кога е забраната ,че нещо го изпуснах този момент??
Изображение
Аватар
maycal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от maycal »

chirusa_bg написа:Ами искаше ми се да напиша, че заповедите, глупави или не трябва да се спазват,
но се сетих за нощния риболов, пъстървата и делничните дни, глобата за без колан и тн.
Ако има начин да ги променим или да покажем несъгласието си без да ги нарушаваме, аз съм твърдо ЗА.

ПП. За откриването ми е все едно, от нова година насам, нямам пропусната събота и неделя :lol:

Какво общо има глобата за без колан? След като има преценка, че определено предпазва....?
Някой, ако се изпотроши, защото е искал да си ползва "правото"? да е без колан, сам ли ще си плаща хилядите и десетки хиляди левове за лечение, а ако умре-да се изплащат застраховки!?
Това с коланите е и въпрос на бизнес, в добър смисъл на думата!

Тази тема сама си тръгна към разни!
Dedy
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

ми нашата група в сряда преди мача имахме голям спор един казва че откриването е на 1 другия 4е на 31 третия че ние пак ши сме в нарушение ако хвърлим в 00 часа и ся стана една че не се знае каде ши откриваме единия иска на платено другя на тунджа аз на теца бахт :finga: и законите само са караме :D :D :D
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Marco Polo написа:На 1-ви, неделя, можеш да ловиш, в събота - не! ;)
И аз знам, че откриването е на 1ви, но днес от две места чух, че се променя за 15ти :twisted: . Мислех да пускам тема за да кажете какво знаете по въпроса, но използвам темата на колегата, за което се извинявам. Та вярно ли е или не :?:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

не не тоз дето ти го е казал те базика и сигурно не е рибар
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

dian написа:не не тоз дето ти го е казал те базика и сигурно не е рибар
За съжаление е рибар и чака откриването с нетърпение. Работи в София и там други колеги са му казали така. След това и още един го потвърди. :twisted: Дано са само слухове, че си искам ряката..
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

indalo , недей така бе човек , ще ми докараш некоя депресия. Нема ли някой да каже дали датата на откриването си остава същата? Каква ще тая глупст да се отлага с две седмици откриването.? :?: :!:
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

георги н. написа:indalo , недей така бе човек , ще ми докараш некоя депресия. Нема ли някой да каже дали датата на откриването си остава същата? Каква ще тая глупст да се отлага с две седмици откриването.? :?: :!:

Съжалявам колега, аз вече се поболях. Дано е само слух-причината била , че рибата не е хвърлила хайвера си.
Аватар
vagler
новобранец
новобранец

Мнение от vagler »

Абре колеги някой няма ли познат в ИАРА да попита за точната дата че нашата компания смята да откриваме на Дунав ?
Не винаги съм прав но никога не греша
Аватар
dalgia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от dalgia »

на 01.06.2008 си ловиш без проблеми,а идеята за Дунав е повече от отлична-успех :D
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Айде пак да попитам няма ли някой да даде линк с официалното разрешение за риболов от 01.06.2008 и да се успокоим та да ходим и да си ловим спокойно !!!
Изображение
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Аз заедно с моята Риболовна Дружинка "Тихият Камуфлаж"или иначе казано РД"ТК" ще откриваме в събота срещу неделя на река Дунав! Вече определихме мястото даже вчера го окосихме, че да няма трева наоколо щото ще ни изядат комарите.
sharo1

Мнение от sharo1 »

ето нещо-ако може да е от полза на някого-http://www.nafa-bg.org/BG/EDemocracy/vi ... php?t=438- и на слука
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”