МАЛКОТО РИБАРЧЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: МАЛКОТО РИБАРЧЕ

Мнение от Камбата »

Напълнихме форума с писания по адрес на Рапала,сега и помежду си почнахме да се караме,поне да имаше за какво.Ае малко,големи хора сте бе,засрамете се.На пишлемета като нас не трябва да им се обръща чак такова внимание.Празни приказки са това.По-добре дайде да обсъдим нещо,от което има някаква полза.Рапалката на никого нищо лошо не е направил,просто си сгафи момчето и това е.Не е престъпление рибар да излъже друг рибар,всички сме го правили.Представете си на негово място ако сте,как ще се чувствате.Аз съм сигурен,че той си е взел стократно поука.Айде катинарчето. :wink:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

МОДЕРИРАНО!!!БАЦЕ АКО ИСКАШ БАНН МИ ПРАТИ лс!!!barutchiata
CARP FISHING :fishing9:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Пичове, нещо явно полудехте!!!Прочетете правилата на форума защото ми образувате нерви с тези конфликти. Ще слагам баннове за месеци за всеки неуважаващ коегите си във форума!
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Братлета, та всеки от нас е лъгал през живота си поне няколко пъти! Няма между нас светци. Един за люспи колкото на буркан "омния" капачката, друг за някое и друго гадже! Всеки от нас си е чешит по своему! Важното е , че имаме не едно и две неща, които ни побратимяват тук във форума. За Рапалката се надявам да е разбрал, че баща и побратим не се лъжат дори и на шега! Поне в 99.9 % от случаите. Изключението от 0.1% е за бащи дето не са читави или побратимът ни не е бил побратим. Рапи, млади ми приятелю, ако не си го разбрал ще си останеш до старост "рапалката" и няма да станеш уважаваната "голяма рапала". :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Диканаров написа:Братлета, та всеки от нас е лъгал през живота си поне няколко пъти! Няма между нас светци. Един за люспи колкото на буркан "омния" капачката, друг за някое и друго гадже! Всеки от нас си е чешит по своему! Важното е , че имаме не едно и две неща, които ни побратимяват тук във форума. За Рапалката се надявам да е разбрал, че баща и побратим не се лъжат дори и на шега! Поне в 99.9 % от случаите. Изключението от 0.1% е за бащи дето не са читави или побратимът ни не е бил побратим. Рапи, млади ми приятелю, ако не си го разбрал ще си останеш до старост "рапалката" и няма да станеш уважаваната "голяма рапала". :lol:
Много мъдро! Дано това да е краят на дискусиите за "МАЛКОТО РИБАРЧЕ"
cvetelinmitov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cvetelinmitov »

Диканаров написа:Братлета, та всеки от нас е лъгал през живота си поне няколко пъти! Няма между нас светци. Един за люспи колкото на буркан "омния" капачката, друг за някое и друго гадже! Всеки от нас си е чешит по своему! Важното е , че имаме не едно и две неща, които ни побратимяват тук във форума. За Рапалката се надявам да е разбрал, че баща и побратим не се лъжат дори и на шега! Поне в 99.9 % от случаите. Изключението от 0.1% е за бащи дето не са читави или побратимът ни не е бил побратим. Рапи, млади ми приятелю, ако не си го разбрал ще си останеш до старост "рапалката" и няма да станеш уважаваната "голяма рапала". :lol:
:prayer: :prayer: :prayer: другоси е стар рибар да се обади :prayer:
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Тези Думи ще ги запомня ще стана голямата РАПАЛА ще видите :wink:
CARP FISHING :fishing9:
georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Rapala_Team написа:Тези Думи ще ги запомня ще стана голямата РАПАЛА ще видите :wink:
Дай боже! :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Rapala_Team написа:Тези Думи ще ги запомня ще стана голямата РАПАЛА ще видите :wink:
Абе пич я се вземи у ръце и ръзсъждавай като хората,някои толкова ти помогнаха да бъдеш един от нас, нима заслужават това отношение,има една дума /колега / нима не значи за тебе нещо ,как да ти го кажа по просто да ме разбереш,има една шопска приказка /ти му говориш а оно си рупа ли рупа/. :wink:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Всеки гущер иска да бъде голям крокодил,но неможе да плува :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Рапалката завалията сигурно вече никога нема да посмее да излъже за нещо във форума. А и дори да хване трофеен екземпляр с знаете ли колко страх ще пусне темата . убеден съм че момчето си е взело поука и нема да повтори грешката си .
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Сигурно е заради забраната................... , но където и да зачета все за Рапалката пише. Мисля си, че съм в някой латино сериал.
Ша го издигаме в култ скоро... :roll:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

indalo написа:Сигурно е заради забраната................... , но където и да зачета все за Рапалката пише. Мисля си, че съм в някой латино сериал.
Ша го издигаме в култ скоро... :roll:
Не си в латиносериал- там може и да не си пускаш телевизора на този канал.............
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:rolleyes:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”