Риба по Южното Черноморие

Модератори: emo vasilev, alekst

Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Риба по Южното Черноморие

Мнение от Камбата »

Добре дошъл във форума!

Прочети тази статия,малко е стара,ама Коракя си е все там. :lol:

http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=169104

За въпросните дупки обаче немога да кажа нищо.Батко Милен трябва да знае. :roll:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Здравейте отново.Искам да споделя за успешния риболов на платерина на 03.06 .2008 г.С колегата ходихме първо на шофьорския плаж на Дюни бяхме там около 6 ч.сутринта и до около 8 ч.само един удар и то на мене.Решихме да се пробваме на Китен на плажа и към 8.30 бяхме там и като започна да дава до около 13 ч.направихме по около 40 бройки на човек и то над педя.А вчера ходих след обяд около 16ч и нито един удар дали от времето че предния ден не спря да вали не знам но нищо :( .Като цяло съм доволен от почивните дни.Смятам тази неделя пак да пробвам ако даде господ хубаво време.Е това е от мене засега.Пожелавам успех на всички колеги от тук нататък :D
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

браво на вас голям кеф са платеринките не каза само на дъно ли ги морихте или с бомбардата аз смятам да пробвам тия дни на плажа на перла пък каквото даде
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

За въпроса отговарям-на дъно .А предния ден колегата също е ходил и е пробвал на бомбарда но само един удар е имал.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

малко прясно инфо от мен днес събота 10.05 бях за платерина макар че точно днес не беше много силен ден пак с авера си направихме по към 30 бройки около 300 грама тръгнахме от перла но и там и на шофьорския колегите дремеха и към 10.00 вече почти отчаяни решихме да спрем на отманли на пинко винко където си направихме кефа .Иначе платеринките си вървят от около седмица стабилно от бургас до приморско поне аз до там съм стигал.Еми почна се айде наслука на всички
bendji_men
новобранец
новобранец

Мнение от bendji_men »

Ей да се похваля отново.Вчера ходихме на курикя бяхме там от около 16 ч.И като се почна сафрида голям кеф :D .Даваше почти на всяко хвърляне.тръгнахме си около 20.30чзащото почваше да се стъмва.Крайния резултат беше по около 5 кг на човек.Скоро такъв успешен риболов на сафрид не бях имал.пожелавам успех на всички колеги :D пс Смятам да го пробвам тази вечер с биричка :D :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”