Тигрови ядки ?!?

Модератор: sapuna

Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Re: Тигрови ядки ?!?

Мнение от ribarq »

GODzillata написа:Тя на Дунава едва ли е свикнала. :roll:
Май по-добре да ги наблъскам в захранката.

Предполагам, че и протеинови топчета не е вкусвала.
Ама царевица - с тирове. :lol:

Кисниш ги 24 часа, после ги вариш на бавен оган(около35-50 мин ) ( няма опасност да се напукат както ти спомена Илия, поне на мен не ми се е случвало дори и да ги варя с часове :) ) После ги мелиш , месиш ги със захранката (като слагаш в захранката и по някоя цяла ядка , ако хващаш на топчета мелиш и някое топче, задалжително слагаш приготвен коноп към захранката, малко сварена царевица ( така ще се добие много желан натурален аромат от шарковците ) Едва ли на Дунав рибите ще пренебрегнат тигровите ядки и захранката приговтена по този начин :wink:
Моя съвет е да не слагаш ароматизатор към тигровите ядки , понеже си имат собствен много специфичен аромат- който не е много приятен за нас , но рибите явно го харесват ! ! !

Царевицата в комбинация със тигрови ядки е също много добра комбинация !
За този сезон мога да ти препоръчам да хващаш на тигров фъстък със протейново топче ягода !
Или ако правиш комбинация пр.топче със тигрова ядка , гледай топчето да е с плодов аромат , през пролетта и лятото , шарковците обожават този аромат , а и мога да ти го потвърдя от личен опит ! хващал съм на топче-поп-ъпс-ягода, със тигров фъстък !
asenfisherman написа:Папкат ги като шоколадови бонбонки . :D Живот и здраве идния месец мисля да ги почерпя пак :wink:

А кво ги черпиш , да ги почерпим и ние :D :D :D :wink: :?: на по една студена мастичка дали ще ни откажат :):):):)
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”