Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Mustad Ayaka-------- WARNING --------
Модератор: sapuna
Re: Mustad Ayaka-------- WARNING --------
E чак пък най-доброто, че к'во му е на ФОКУС и КОЛМИК на BALZER( като говорим за евтини влакнна)!Павел Иванов написа:IDA написа:Аяка е за подледен риболов .........
Е с това изби рибата![]()
![]()
Всяко Аяка си е специализирано за определен вид риболов и си му го пише на кутишката
Според мене това е най-доброто евтино влакно което се предлага в БГ !

...т'ва с подледения риболов е яко

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- учете се от него
То имало живи във Форума бре , точно се бях поразмислил- 0.28 , с тройки е точно за подледен риболов- за вадене на пропаднал в края на сезона, риболовец " на търмък" от гьол , 0.80 или 1.0 ще е още по-добрЕПавел Иванов написа:IDA написа:Аяка е за подледен риболов .........
![]()
Всяко Аяка си е специализирано за определен вид риболов и си му го пише на кутишката

Като е най-доброто еФтино влакно , това дето се е случило на колегата , какво е!!! Аз ползвам Мустад 0.08 и 0.10 за поводи- без забележки (ролки по 50м.). Тази зима и до момента на Домлян и на Копринка съм ловил само с тях- перфектно влакно ; "кристал" , не съм ползвал , щото на лед и на лодка от която не може да се пикае прав-не се качвам..

- ribarq
- сериозен играч
темата май се изчерпа !

-
- научил се да хвърля
От известно време ползвам Zebco Topik 0.30-0.35. Цената за 350 м. е около 8 лева. Харесва ми с това, че е доста здраво на възли и когато го развиеш си остава изпънато като конец а не почва да се гърчи.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
От кой магазин ,ако не е тайна?
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
IDA написа:То имало живи във Форума бре , точно се бях поразмислил- 0.28 , с тройки е точно за подледен риболов- за вадене на пропаднал в края на сезона, риболовец " на търмък" от гьол , 0.80 или 1.0 ще е още по-добрЕПавел Иванов написа:IDA написа:Аяка е за подледен риболов .........
![]()
![]()
Като е най-доброто еФтино влакно , това дето се е случило на колегата , какво е!!! Аз ползвам Мустад 0.08 и 0.10 за поводи- без забележки (ролки по 50м.). Тази зима и до момента на Домлян и на Копринка съм ловил само с тях- перфектно влакно ; "кристал" , не съм ползвал , щото на лед и на лодка от която не може да се пикае прав-не се качвам..![]()
![]()
Калега IDA -Не във влакното е проблема -а във самата ролка- влакното според моите разбирания е добро-.То не се къса .прасто при навиването - аз така го тълкувам макарата-ролката се е упекла. на Browning Black Magik също е твърдо но си върше работата.... Colmic RACE Sinking е също много твърдо.
Последно промяна от MiTKo_Fisher на Пет Май 23, 2008 4:04 pm, променено общо 1 път.
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами от Сунай - но той какво и виновин човека.Така са муго донесли.....Дано приеме влакното и да го смени.А ако не го направи ще изгуби няколко клиента.Не че нещо ще се стресне .Но в моите очи се е доказал като търговецceslav написа:От кой магазин ,ако не е тайна?
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
- ribarq
- сериозен играч
Значи , всичко е ок . Радвам се