Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Стефаново 11.09.05г.-за щукарите.
Модератор: sapuna
Стефаново 11.09.05г.-за щукарите.
Здравейте,колеги.Принципно пиша повече в другия клуб,ама да споделя и с вас.Малко съм луд на тема щука,а и след 6дни на море с мой приятел решихме да ходим в неделя на Стефаново(до Радомир).От 2месеца и повече не бях ходил на гьола.В неделя бяхме там към 6.30ч.До 19ч. извадихме 4бр. м/у кило и половина и три и седем маломерни пуснахме обратно.Кълве и на тапа и на дъно.И на каракуда и на слънчевка.Няма много водорасли ,обаче бреговете са отрупани с боклуци,същинско бунище!
Народ,чалга,лодки ти плуват над дъната -
АД!Водата зеленясала,бреговете блатисти(добре че бях с гащеризон).Другите рибари бяха пълно капо-шаранджиите де.Гадно,обаче това е единственото място на 100км.(поне което аз знам)където дава стабилно щука и е лесно достъпно.Макар че доста ще се замисля дали да отида пак там през празничните дни.Щото през седмицата е направо рахат.Само да не беше толкова мръсно! 

-
- научил се да хвърля
Имаше 3-4 лодки надЩуката написа:Поздравления за улова![]()
Пробвахте ли на изкуствена примамка(блесни,воблери,туистъри...)или даваше само на жива рибка?
П.С.За боклуците не се учудвай то цялата държава си е Бунище

Ако си с гащеризон или високи ботуши става.Вярно е че според мен тези" колеги"Щуката написа:А от брега не е ли удобно за хвърляне на искуствена примамка