Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Някъде около Варна обаждат ли се илария и заргана?
Модератори: emo vasilev, alekst
- ribolovec2
- новобранец
Някъде около Варна обаждат ли се илария и заргана?
Питам дали попринцип има вече нещо на бомбарда (евентуално къде) и за места, на които излиза стабилно илария на дъно с тапички. Наслука!
Re: Някъде около Варна обаждат ли се илария и заргана?
днеска към 17.00 часа минах през буните на проверка.
Значи от почивка като слезеш,първата малката буничка срещу заведението.
Един колега ловеше с една пръчка и имаше четири хубави иларии на дъно,до колкото разбрах е бил там от след обяда.От там, кум трета буна. Двама колеги които току що си тръгваха,казаха че нямало, единият беше на бомбарда.И после към втора.Имаше три момчета който хвърляха на бомбарда към един джорум, но за 15мин.който бях не видях да изкарат нещо.
Ами това е,което видях днеска от разходката.
Значи от почивка като слезеш,първата малката буничка срещу заведението.
Един колега ловеше с една пръчка и имаше четири хубави иларии на дъно,до колкото разбрах е бил там от след обяда.От там, кум трета буна. Двама колеги които току що си тръгваха,казаха че нямало, единият беше на бомбарда.И после към втора.Имаше три момчета който хвърляха на бомбарда към един джорум, но за 15мин.който бях не видях да изкарат нещо.
Ами това е,което видях днеска от разходката.

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тоя дружум е трябвало да го проверят с блесните.Иначе по темата ще кажа следното: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=2&t=14967
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Засега на бомбарда дава много...ама много слабо и на полупотъваща и на плаваща, на дъно също не е кой знае какво..още повече, че попчето е доста активно - иларията не може да се "вреди" от негоribolovec2 написа:Питам дали попринцип има вече нещо на бомбарда (евентуално къде) и за места, на които излиза стабилно илария на дъно с тапички. Наслука!

Последно промяна от BERG на Пон Май 26, 2008 11:23 am, променено общо 1 път.

- ribolovec2
- новобранец
Явно като цяло работата още е слаба... Впечатленията ми от вчерашния излет го потвърдиха. Странното беше, че даже и попчета нямяше.
- turing
- вече хвърля и на тежко
вчерашния риболов и за мен бе нулев от към риби.бях на фичоза в ляво до скалите.пробвах на дъно и на бомбарда но освен две попчета друго не се и обади.ще почакаме до новите почивни дни и пак ще се пробва, дано се раздвижи рибата
Ако Балчик попада в категорията "около Варна" то и там се наблюдава същата картинка, слаба работа ... явно на рибата и трябва поне още една седмица
И по важното е, че ако има редки "пипания" то са привечер или доста рано сутрин - факт
- през деня само къпеш червея или храниш оная плевелната риба -как и беше името....

-
- разбира нещата
през деня само къпеш червея или храниш оная плевелната риба -как и беше името...
Торпила
Скалария
Лапина
чувал съм и други ма не се сещам в момента 
Торпила

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тольо,каква скалария бе,аквариума е на брега в морската градина.В морето такава не съм чувал.
Или става въпрос за чучурината?
ела в поморие и ще чуеш 

Ъ ... точно ЧучулинаКИРО написа:Тольо,каква скалария бе,аквариума е на брега в морската градина.В морето такава не съм чувал.

На Траката днес извадих иларийка - 25 см,при това на безнадежно умрял червей
.някъде към9.30 беше.Отидох за червеи и се върнах но нищо друго не хванах.Има водорасли които пречат на риболовът на бомбарда(зная приказката за калпавия водолаз и водораслите
).Двама колеги мяткаха чепарета ама освен два дракона май друго не хванаха.
Илария се закачаше на плувка вечер на морска гара но доста епизодично и е от езерната със сигурнуст(видях я и отвътре).Ще трябва да се чака още за по-сериозен улов.

Илария се закачаше на плувка вечер на морска гара но доста епизодично и е от езерната със сигурнуст(видях я и отвътре).Ще трябва да се чака още за по-сериозен улов.
27.05.08 от 16:30 до 19:30 Кранево, трета буна - една платерина на бавнопотъваща бомбарда. Колегите направиха по около килограм сафрид на чепаре със зелено ламе.
и най-умния си е малко прост
малко по на север от кранево --->

днес на дружба се зарибих напълно и за вечни времена,след няколкото броя нормални платерини ДУМ една за мене голяма оказа се 38 см а след още половин час ДУМ ДУМ ....40 см което го разбрах в последствие де...Пожелавам на всеки които не е дърпал такъв рибок да му се случи ,кефа е пълен адреналина докато я дигаш от водата до моста е на мах....СНИМИ В ГАЛЕРИАТА по късно
НАСЛУКА

За да поискаш, трябва да дадеш