Мит ли е Шарана на Огняново

Модератор: Кърцата

kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мит ли е Шарана на Огняново

Мнение от kudrav82 »

вече май стана банално относно питанките за (ште откривам сезона там и там,даите малко инфо и т.н.)та тъй и аз да сподела че за откриването мисля да посета огняново.всяка година по няколко пъти ходя на това място,като такъма ми е предимно за шаран,но уви винаги с разочарование чистя дребните каракуди и лакомите костури.питането ми е мит ли е шарана на огняново или просто незнам къде и как да го открия.и другото което е на какво най вече да заложа като отида там :( :( :?: :?: :?: благодаря предварително
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Мит ли е Шарана на Огняново

Мнение от chirusa_bg »

Не е мит, но е хитър. Голяма час от дъното е в дървета и познай кой живее там :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

За 20год. редовно ходене на Огняново не съм хващал шаран,а и не съм и чул някой да хваща,но виж лина си го има и то трофеи по кило и отгоре.
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Аз имам няколко по около кило хванати на мач! Там дори и сомчета съм хващал на плувка.
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kudrav82 »

за сомчета ясно,и аз съм хващал на плувка,до стената на земен червей,НО :shock: за шаро-нищо п.п. благодаря за инфото
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”