Д.Богров?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
csraptor
новобранец
новобранец

Д.Богров?

Мнение от csraptor »

Не съм ходил досега там.На картата видях че гъола не е само един.Има няколко езерца преди да се стигне до селото и едно по-голямо след него.Някой може ли да ми препоръча къде точно да отида?Благодаря предварително и наслука!!
cobra
новобранец
новобранец

Мнение от cobra »

ne e samo edin da gleda li po televisiqta nqkakv hvanal 6tuka 10kg i q pokazval na decata v daskaloto tam davaha po televisiqta ina4e na giola ima vsi4ko karakuda 6aran amur tolstolstolob som a we vsi4ko ta dori i slan4evki no nai mnogo se goni 6tukata tam
ne se znae znae li se ako se znae ne e sigurno
cobra
новобранец
новобранец

Мнение от cobra »

izvinete 4e pi6a taka oba4e ne iska da mi prevede teksta ne6to nz 6to taka
ne se znae znae li se ako se znae ne e sigurno
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

Не ходи там.Загуба на време.Ако си екстремист може да си опиташ късмета за щука на средния гъол на "тапа" със слънчак от язовира.Или да похвърляш на блесна или воблер,много хора го правят,но малко с резултат.

На здрава захранка и стръв бял червей излиза червеноперка , но дребна.Може да си накупиш кубинки и да похвърляш за костур.Кълват-но не много едри(до 25 санта,по-едрите са инцидентни).Не хвърляй на торен червей!Просто ще си скъсаш нервите от слънчаци , нагълтали в корема..

Наслука!
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
joco

Значи...

Мнение от joco »

държа да знаете,че съм абсолютно скептичен и абсолютно против ходенето на Богров.Така беше до вчера. :oops: Та вчера към 13ч. ми се приходи някаде за риба и тъй като приятелчето с чиято кола ходихме е върл привърженик на Богров се примирих с идеята.Няма да хвана,ама да си начеша крастата.Та вземаме от "Пежо" каракудки,кубинки,бял,торен,2кг. жълта захранка за платика и към 15ч. бяхме на средния гьол до канала.Едно хубаво щукарско заливче,хвърляме тапи,дъна,плувки на кубинка,храниме и тъй като съм сигурен че там риба няма,си паля цигарка и биричка(не карам аз).До 17.30 пълно мъртвило и възгласи(от моя страна)"Казах ли ти аз?"Та плувката му тръгна в дяснои рязко надолу(на кубинка).СУЛКА-1кг.Аз си седя упорито на бял червей и плувката изчезна от раз-ЛИН-0,600кг.Та така до 20ч. завърших с осем лина около и над тоя размер(най-големия беше 0,990кг.)6бр. каракуда над 0,500кг.Партнера освен бялата извади още 3 костура около и над половинка.Обаждане от щука нямаше.Та това ми е отчета.Все още не знам какво да мисля.Едва ли ще ми стане гьол №1,ама може периодично и да го навестявам. :oops:
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Значи...

Мнение от 6tukata »

joco написа:държа да знаете,че съм абсолютно скептичен и абсолютно против ходенето на Богров.Така беше до вчера. :oops: Та вчера към 13ч. ми се приходи някаде за риба и тъй като приятелчето с чиято кола ходихме е върл привърженик на Богров се примирих с идеята.Няма да хвана,ама да си начеша крастата.Та вземаме от "Пежо" каракудки,кубинки,бял,торен,2кг. жълта захранка за платика и към 15ч. бяхме на средния гьол до канала.Едно хубаво щукарско заливче,хвърляме тапи,дъна,плувки на кубинка,храниме и тъй като съм сигурен че там риба няма,си паля цигарка и биричка(не карам аз).До 17.30 пълно мъртвило и възгласи(от моя страна)"Казах ли ти аз?"Та плувката му тръгна в дяснои рязко надолу(на кубинка).СУЛКА-1кг.Аз си седя упорито на бял червей и плувката изчезна от раз-ЛИН-0,600кг.Та така до 20ч. завърших с осем лина около и над тоя размер(най-големия беше 0,990кг.)6бр. каракуда над 0,500кг.Партнера освен бялата извади още 3 костура около и над половинка.Обаждане от щука нямаше.Та това ми е отчета.Все още не знам какво да мисля.Едва ли ще ми стане гьол №1,ама може периодично и да го навестявам. :oops:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

тогава аз къде бъркам ? ? ?

захранвам , хвърлям на различни дълбочини , с различни стръви , на различни места .. НИЩО !

браво за улова.
joco

Мнение от joco »

До вчера и аз бях като тебе.Не знам,не ме питай!До късмет ли е,до ден ли е,но за 10-тина ходения в миналото нямах НИТО една хваната риба,но имах едно падане във водата миналата година ноември(нали се сещаш,че е било много гадно?)
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

joco написа:До вчера и аз бях като тебе.Не знам,не ме питай!До късмет ли е,до ден ли е,но за 10-тина ходения в миналото нямах НИТО една хваната риба,но имах едно падане във водата миналата година ноември(нали се сещаш,че е било много гадно?)
да определено е било гадно.

Рекорда на тоя скапан водоем ми е 1 кг риба(без слънчаците)

в същото време са хванати щуки над 5кг 2 броя от 1 човек в рамките на 10 минути(блесна) , 15 каракуди по 300 гр. всяка , и сега и ти.

На тоя водоем ще отида за да се поупражнявам с воблери и блесни , защото съм начинаещ в спининга . :oops:
Аватар
csraptor
новобранец
новобранец

Мнение от csraptor »

Мерси за обилната информация.Мисля все пак да посетя някой от гъоловте.Ще дам и моето инфо веднага след като се върна.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”