Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Огняново
Модератор: Кърцата
- krastavicata
- новобранец
Огняново
Здравейте колеги,в събота мисля да ходя там и бих бил благодарен ,ако някой ми даде инфо и полезни съвети за язовира! 

ROONEY
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Огняново
Събота риболова е все още ЗАБРАНЕН!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Само не знам как ще бъде от към местаchirusa_bg написа:Събота риболова е все още ЗАБРАНЕН!

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Колеги на Огняново всеки викенд е пълно с народ,
необезпокоявани си ловят ли ловят!
Ако колегата иска да отиде за неделния(първия легален)
риболов, е добре да си потърси място там още в петък.
Поздрави и успешно откриване!
необезпокоявани си ловят ли ловят!

Ако колегата иска да отиде за неделния(първия легален)
риболов, е добре да си потърси място там още в петък.
Поздрави и успешно откриване!
Love & Ribolov
Огняново е приятно язовирче, но хубав риболов става само от лодка. Без лодка само бабушки, каракуди и уклей. Има доста костурчета, но от брега само дребни. От лодка става и да влачиш и отвесно блеснене и на рибе и на плувка - секво, но едрите риби са наплашени и са по заливите дето се стига само пеша, или с лодка.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- krastavicata
- новобранец
благодаря колеги,май се отказах от огняново, ако някой може да ми препоръча някой голям ,красив язовир в централна България(на 200км около софия),където да отида ще сам много благодарен! 

ROONEY
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Язовир Искър, места колкото искаш риба бол, само да умееш да я ловиш. Има всякаква риба само щука не съм виждал но разправят, че има. Кажи каква риба ще търсиш да ти кажа къде да отидеш но на лични.