Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Питане за яз.Ивайловград
Модератор: Paublo_Eskobar
- dddinev_27
- новобранец
Питане за яз.Ивайловград
Здравейте колеги искам да ви попитам каква риба има на този язовир защото никога не съм ходил и сега мисля да открия риболова там.Така че ще съм благодарен за всякаква информация и съвети къде, кога, как ,на какво МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

-
- научил се да хвърля
Re: Питане за яз.Ивайловград
има всичко в този язовир, но....търси главно хищници, ако искаш можеи шаран, но трябва чакане, а ти време нямаш - повече от 2 дни имам предвид, сомае много добре представен. Мини откъм Бориславци, Пътя е хубав, излез от вилната зона на север и ще откриеш там, много хубава природа. ако имаш лодка е добре, а ако имаш и двигател- влачи на воблерче, дълбокогазещо, ярки цветове.
Ами ще се накефиш, рибата - търси хищници сега, а ако е пълен, може да тъсиш и шаран на дълбочина до 3м.
Ами ще се накефиш, рибата - търси хищници сега, а ако е пълен, може да тъсиш и шаран на дълбочина до 3м.
i predi i sega shаmpion e CSKA i ...SOMA
Re: Питане за яз.Ивайловград
Колега няколкопъти съм ходил на този водоем и може да се каже че горе доло го познавам,най -добре ми се струва че за улов на всякаква риба на всякъкъв риболов,е каньона след митничарското селище.Ще ти бъда много благодарен ако след това дадеш информация как е там.Аз мисляда го посетя след 05.06.08 г.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.