Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тополово
Тополово
Колеги искам да споделя днешния ден с вас защото съм разочарован от един хубав язовир.Днес бях на Тополово за толстолоб но уви днес нямаше нито един удар на нито един от 40-те колеги на язовира.Коренна разлика от миналата година.Най ме ядоса това че казват че и там играели мрежи почти всяка вечер и най лошото е че ги пускат арендаторите на язовира а после искат пари и това не е само на този язовир.
Георги Тенев
Re: Тополово
Колега,ти откри Америка.Ами същата работа е на Стоево на втория водоем,на Труд-клетките,на Куклен и на куп още места.Лошото е,че никъде не отразяваме актуална информация за това и ходим та си даваме парите на вятъра.Наслука.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Винаги съм си мислел че поне аз не мога да кажа ! Отивам за толстолобgeorgi30 написа:Колеги искам да споделя днешния ден с вас защото съм разочарован от един хубав язовир.Днес бях на Тополово за толстолоб но уви днес нямаше нито един удар на нито един от 40-те колеги на язовира.Коренна разлика от миналата година.Най ме ядоса това че казват че и там играели мрежи почти всяка вечер и най лошото е че ги пускат арендаторите на язовира а после искат пари и това не е само на този язовир.

За мен риболова на толстолоб си е висш пилотаж !!!
Разбира се, че не гоВорим за търмък

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За това и аз съм се замислял, не знам точно как може да стане,може би трябва за всеки язовир да има отделна тема .lz1igr написа:......Лошото е,че никъде не отразяваме актуална информация за това и ходим та си даваме парите на вятъра.Наслука.
Иначе Тополовския миналата година по това време беше изпразнен на нула ,а рибата изловена .
Не знам сега какво му е положението - но аз съм го отписал за риболов.
Верния път е най-къс!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тополовскиа си има риба но е малко особен язовир.миналата седмиса си даде толостолоб прелично а и шаранче одари.един мои приател беши там и отидох да му права компания и се оверих с очите си.
били го мрежели??? слухове- ами не ходете тогава. 5лв такса и каквото си хваниш наистина зимат парите на хората
.от 3-4 години като трагна за риба и съм прежалил вече не 5 а 30-40лв. просто един излет толкова излиза.ами на другите платени и рибата си плащаме като попове.
били го мрежели??? слухове- ами не ходете тогава. 5лв такса и каквото си хваниш наистина зимат парите на хората

- gorkata_petrov
- разбира нещата
Да не би да са пускали пак водата.Това е стар номер.Почнат ли да я пускат и толстолоба спира да дава.Миналата година имах два такива случая.Сега първо проверявам дали не са я пуснали и тогава плащам таксата
Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Мрежите са факт , ев сряда засурнах 2 с дънарките , оня зр да ми дига патърдия , замалко и до бой да се стигне!chestarfield написа:Тополовскиа си има риба но е малко особен язовир.миналата седмиса си даде толостолоб прелично а и шаранче одари.един мои приател беши там и отидох да му права компания и се оверих с очите си.
били го мрежели??? слухове- ами не ходете тогава. 5лв такса и каквото си хваниш наистина зимат парите на хората.от 3-4 години като трагна за риба и съм прежалил вече не 5 а 30-40лв. просто един излет толкова излиза.ами на другите платени и рибата си плащаме като попове.
А това , че неси видял мрежи , не значи че няма и не се пускат!
Същаъта работа бещше в събота на Брягово!
4кг кефал и една 8 метра мрежа на булдото
ако не вярваш ела да ти я податя , вкъщи на терасата ми е!
А я изкарах до крушата , смятам че язовира ти е познат , и знаеш , че там бракониери с мрежа немогат да припарят !
Смятай кой ги пуска !
Айде пак се замисли !
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
преди 3 дена бях на крушата на брягово за 2 дена, нямаше мрежи?? поне на дънарките не излезнаха такива?
с пазача се познаваме поне щеше да ме предупреди да не хварлям там.
а за тополово и да има то е за лична кунсомация<
>.аз неспора за мрежите? а за това че 1 миналата година язовира не е точен и че все ощи има риба там, и че 5 лева си заслужава да дадеш за него.това е.ако си маистор и познаваш язовира добре 2-3 толостолоба си ги имаш на ден.сега друг е вапроса че когато се пусна тази тема беше пълнолуние,и 4-5 дена преди това имаше голямо земетресение.но това са странични фактори които ги подминаваме със лека ръка и можим да спорим до безкраи за тях.

а за тополово и да има то е за лична кунсомация<

Абе аз не пия бира ама обадете се за спора мога да дойда за съдияXauBaHkO написа:Обади са да пием по някоя бира , и да разрешим спора!
![]()
![]()
![]()
![]()

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
оха работата стана сериозна,бира и съдиаКрасимир Кюрпеков написа:Абе аз не пия бира ама обадете се за спора мога да дойда за съдияXauBaHkO написа:Обади са да пием по някоя бира , и да разрешим спора!
![]()
![]()
![]()
![]()

0899886842 -Асен това ми е телефона за жилаище за спор

здрава група сме то ще се разбере де, но сяко подкрепление можи да заповяда особенно ще ми е приятно ако е съфоромник.
лошото е че незнам точно къде ще сме