Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходка с лодка!!!!
-
- сериозен играч
Разходка с лодка!!!!
Излета не е от най-успешните но все пак!След дълго умуване относно откриването на сезона,решихме да морим пастървата
,та......събирам цялата цигания аз в комбито(с лодка на покрива включително)минавам през рибарския магазин,зареждам се подобаващо със стръв и палим за Сърница!!По пътя ни пердаши един дъжд......чистачките на макс и немогат да смогнат,викам си край,ще ни издави горе.Пристигам на язовира около 19.00часа,разпъваме палатки,навеси,абе всичко около инфра структурата и сядаме да пробваме ракийката!!!!!Сутринта се будим около 5.30 пия едно кафе и взимам 8-цата да пробвам рибоците!!!Резултата до 10.00часа е 5-кефала,2-пастърви и 3-4 перки!!!Викам си айде стига си ги ловил на перо,дай малко тролинг!!!!
Влизам си аз сам с лодката(колегата го било страх)и започват едни тегели та стой та гледай!!!!!!!А нагоре към Бардуче,обратно към Сърница и те така 2-часа,викам си нещо немога да уцеля воблера ли какво,и в този момент удар!!!!Удар ама полу,костур около педя,викам си не за теб съм тук бре,продължавам с разходката а м/у другото смених 15-ина примамки но риба йок!!!!Този ден резултатите на тролинг при мен бяха просто трагични.След вечерята се пробвахме до към 1.30ч. на плувка но с изключение на 5-6-червеноперки,само 4-пастърви ни удостоиха с внимание!Неделният ден не поднесе почти никакви изненади откъмто пастървоулов,финиширахме излета с 14-хубави пастърви,около 35-40-червеноперки и 20-ина мухара(чаушан)!!!Приятно ме изненада размера на пастървите,всички бяха в порядъка на 350-500гр.Ето и малко снимки!

- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Разходка с лодка!!!!
Много хубави рибки
Браво и все така
От брега пробва ли на изкуствени примамки ?
Браво и все така

От брега пробва ли на изкуствени примамки ?
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
-
- сериозен играч
Мдааа,но уви!!!!!А можеби не съм бил много настоятелен!
Браво батка