Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

колеги помогнете за яз. Сопот
Модератор: Paublo_Eskobar
колеги помогнете за яз. Сопот
Здравейте , молия за имформация за яз. Сопот
- krastavicata
- новобранец
Re: колеги помогнете
здравей колега.Бях там на откриването ,в язовира има доста риба(костур,уклей,бабушка)но дребна,има също каракуда по едра(излиза на хляб)поне това хванах аз там а и колегите около мен!Бях там 2 дена!Наслука 

ROONEY
Колега благодаря за помоща ,но моляте да ми кажеш някое място за лагер да има горичка , сянка и да се стига с колата!!! Моляте ако може да ми кажеш каква е дълбочината на това място и имали закачки!!! Аз никога несъм ходил там и за това те питам!!! Благодаря за помоща !!!!krastavicata написа:здравей колега.Бях там на откриването ,в язовира има доста риба(костур,уклей,бабушка)но дребна,има също каракуда по едра(излиза на хляб)поне това хванах аз там а и колегите около мен!Бях там 2 дена!Наслука
- krastavicata
- новобранец
Колега като идваш посока от село Български извор посока Троян не завиваш на 1ата пряка (която води към стената),а на 2ата ,спускаш се до язовира и трагваш на ляво!там карай малко и ще си намериш сам място .Дълбочината е малка около 1,1/5 метра но на място ще си провериш за всеки случай! Надявам се да сам ти помогнал!niki19721 написа:Колега благодаря за помоща ,но моляте да ми кажеш някое място за лагер да има горичка , сянка и да се стига с колата!!! Моляте ако може да ми кажеш каква е дълбочината на това място и имали закачки!!! Аз никога несъм ходил там и за това те питам!!! Благодаря за помоща !!!!krastavicata написа:здравей колега.Бях там на откриването ,в язовира има доста риба(костур,уклей,бабушка)но дребна,има също каракуда по едра(излиза на хляб)поне това хванах аз там а и колегите около мен!Бях там 2 дена!Наслука

ROONEY
Re: колеги помогнете за яз. Сопот
Благодаря!