колеги помогнете за яз. Сопот

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

niki19721
новобранец
новобранец

колеги помогнете за яз. Сопот

Мнение от niki19721 »

Здравейте , молия за имформация за яз. Сопот
Аватар
krastavicata
новобранец
новобранец

Re: колеги помогнете

Мнение от krastavicata »

здравей колега.Бях там на откриването ,в язовира има доста риба(костур,уклей,бабушка)но дребна,има също каракуда по едра(излиза на хляб)поне това хванах аз там а и колегите около мен!Бях там 2 дена!Наслука :P
ROONEY
niki19721
новобранец
новобранец

Мнение от niki19721 »

krastavicata написа:здравей колега.Бях там на откриването ,в язовира има доста риба(костур,уклей,бабушка)но дребна,има също каракуда по едра(излиза на хляб)поне това хванах аз там а и колегите около мен!Бях там 2 дена!Наслука :P
Колега благодаря за помоща ,но моляте да ми кажеш някое място за лагер да има горичка , сянка и да се стига с колата!!! Моляте ако може да ми кажеш каква е дълбочината на това място и имали закачки!!! Аз никога несъм ходил там и за това те питам!!! Благодаря за помоща !!!!
Аватар
krastavicata
новобранец
новобранец

Мнение от krastavicata »

niki19721 написа:
krastavicata написа:здравей колега.Бях там на откриването ,в язовира има доста риба(костур,уклей,бабушка)но дребна,има също каракуда по едра(излиза на хляб)поне това хванах аз там а и колегите около мен!Бях там 2 дена!Наслука :P
Колега благодаря за помоща ,но моляте да ми кажеш някое място за лагер да има горичка , сянка и да се стига с колата!!! Моляте ако може да ми кажеш каква е дълбочината на това място и имали закачки!!! Аз никога несъм ходил там и за това те питам!!! Благодаря за помоща !!!!
Колега като идваш посока от село Български извор посока Троян не завиваш на 1ата пряка (която води към стената),а на 2ата ,спускаш се до язовира и трагваш на ляво!там карай малко и ще си намериш сам място .Дълбочината е малка около 1,1/5 метра но на място ще си провериш за всеки случай! Надявам се да сам ти помогнал! :D
ROONEY
niki19721
новобранец
новобранец

Re: колеги помогнете за яз. Сопот

Мнение от niki19721 »

Благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”