Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Слаковци от 2 до 5 юни.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Слаковци от 2 до 5 юни.
От втори до днес с брат ми хванахме десетина каракуди и едно сомче.Незнам на какво се дължи но няма нищо общо със ситуацията от преди месец
.Опитахме на какво ли не,даже и протеинови топчета носех,постоянно хранене с лодката.Лошото е че ситуацията е такава на целия язовир.Само се радвам че си направих няколко извода,и за напред мисля да се раководя от тях.

Re: Слаковци от 2 до 5 юни.
аз с още двама приятели отиваме на Слаковци от 6 до 8 юни! Като вчера звънях на един телефон посочен в сайта им и ми казаха, че утре ще пускат 500 кг. шаран с размери над 1 кг., а на 31 май били пуснали 500 кг. сом с размери над 1 кг.Питах дали има хора на язовира и ми казаха че имало, а в субота и неделя щяло да бъде пълно До сега в сайта четох горе долу само добри отзиви за тоя язовир, но сега след твоя коментар се замислям дали да ходиме там 

За едни това е път, за други предизвикателство!!!
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Mхмм лоша работа брат , аз мисля другата седмица към брезнишкия да бегам

- MITKO70
- кандидат преподавател
saso_87 написа: Като вчера звънях на един телефон посочен в сайта им и ми казаха, че утре ще пускат 500 кг. шаран с размери над 1 кг., а на 31 май били пуснали 500 кг. сом с размери над 1 кг.Питах дали има хора на язовира и ми казаха че имало, а в субота и неделя щяло да бъде пълно До сега в сайта четох горе долу само добри отзиви за тоя язовир, но сега след твоя коментар се замислям дали да ходиме там

Всичко може,но не всеки го можe.

Сигурно е така! Таксата е 8 лева на пръчка за 24 часаMITKO70 написа:saso_87 написа: Като вчера звънях на един телефон посочен в сайта им и ми казаха, че утре ще пускат 500 кг. шаран с размери над 1 кг., а на 31 май били пуснали 500 кг. сом с размери над 1 кг.Питах дали има хора на язовира и ми казаха че имало, а в субота и неделя щяло да бъде пълно До сега в сайта четох горе долу само добри отзиви за тоя язовир, но сега след твоя коментар се замислям дали да ходиме тамТова го казват на всеки,ти какво искаш обратно ли да кажат
Това с добрите отзиви беше,не е това Слаковци като преди.Всъщност колко е последно таксата?Но ,ако ви се спонсорира ,ходете.
За едни това е път, за други предизвикателство!!!
Много слабо на Слаковци.От 6 пръчки нищо друго освен 20-30 слънчака
Нито на пружина нито на протеинови топчета нито на царевица.3 кофи захранка и пак нищо.За 24 часа не видях да се вади риба на язовира освен един човек срещу нас се радваше че е извадил пастърва