conquest telematch

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: conquest telematch

Мнение от BERG »

Та като говорим за четворки (4 м) - на Видракс Кугара с акция 40-80 е това за което говориш - корава пръчка много съм доволен от нея,жалко че нямат 4,20 или 4,50
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Аватар
BERG
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от BERG »

sharko1111 написа:новият conquest 4.20 80 gr е дебел колкото 4,20 50 гр нищо общо няма със стария
Може да се види във магазините където се продава tomax на външен вид есъщата ноновите телископи са по тънки и по леки цената е същата
Къде го видя? Аз онзи ден във Варна ги гледах - да не би да им е стара стоката? :roll:
:supz: Който може не пита който пита може :supz: :supz: :supz:
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Интересно, по какви критерии въпросната въдица е наречена мач? За "теле"-то е ясно, ама мача ми се губи... Какви ще да са тези ваглери по 80-100 грама?! Интересно ми е и друго. В тема за мачова въдица, не се коментират ваглери, стикове и слайдери, а бобмарди и сбиролино.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Щото вече са коментирани до спукване и скомина......
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Hobby написа:Интересно, по какви критерии въпросната въдица е наречена мач? За "теле"-то е ясно, ама мача ми се губи... Какви ще да са тези ваглери по 80-100 грама?! Интересно ми е и друго. В тема за мачова въдица, не се коментират ваглери, стикове и слайдери, а бобмарди и сбиролино.
Ами темата е за тези ТЕЛЕМАЧОВЕ , затова :!: На тях пише "телемач" , не пише "ваглеростикослайдеромач" :wink:

п.п. колкото до критериите-това е друга тема :wink:
Изображение
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Прощавай Ида! Виждам, че ограничените ми схващания върху материята не респондират с дълбочината на Вашите експертни познания върху мачовия риболов. Вашата концепция за ultra-hiper- mega heavy мач е далеч над всичко известно ми на мен. Моля да ме извините. :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Hobby написа:Прощавай Ида! Виждам, че ограничените ми схващания върху материята не респондират с дълбочината на Вашите експертни познания върху мачовия риболов. Вашата концепция за ultra-hiper- mega heavy мач е далеч над всичко известно ми на мен. Моля да ме извините. :)
Не , бе човек- темата не е за мачов риболов , а за телемач за риболов с бомбарда и то за конкретен модел. По-долу е първия пост на колегата , пуснал темата:
Drago написа:Колеги кажете ако някой има впечатление от този мач цък. От мачов риболов не разбирам практикувам основно спининг та искам да си взема некъв мач който да става за сбирулино(бомбарда) е и на плувка да мога да ползвам някой път ако ми се наложи, което става много рядко.
Лично аз , например , за такива силови изпълнения с големи бомбарди , на големи дистанции и при морски условия бих предпочел фидер 3.90/4.20 акция Н/ХН :roll: :roll: :roll:
Изображение
Hobby
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Hobby »

Прав си! Грешката е моя. Прощавай.
Аватар
Drago
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Drago »

Ами гледам спор се е заформил в темата, но и се е решил та само ще добавя че преди две седмици го сефтосах с дребни кленчета и сбиролино 20гр на Огняново и много се накефих сега чакам да уцеля ден, в който рибата видимо играе навътре и да видя какво ще стане с малка блесничка или воблерче зад сбирото. Ако все пак темата не е за тук модераторите да я пратят където и е мястото аз получих необходимата ми информация от колегата ИДА отдавна, така че може и да я изтрият ако е от типа празни приказки.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”