Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

conquest telematch
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: conquest telematch
Та като говорим за четворки (4 м) - на Видракс Кугара с акция 40-80 е това за което говориш - корава пръчка много съм доволен от нея,жалко че нямат 4,20 или 4,50

Къде го видя? Аз онзи ден във Варна ги гледах - да не би да им е стара стоката?sharko1111 написа:новият conquest 4.20 80 gr е дебел колкото 4,20 50 гр нищо общо няма със стария
Може да се види във магазините където се продава tomax на външен вид есъщата ноновите телископи са по тънки и по леки цената е същата

Интересно, по какви критерии въпросната въдица е наречена мач? За "теле"-то е ясно, ама мача ми се губи... Какви ще да са тези ваглери по 80-100 грама?! Интересно ми е и друго. В тема за мачова въдица, не се коментират ваглери, стикове и слайдери, а бобмарди и сбиролино.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- кандидат преподавател
Щото вече са коментирани до спукване и скомина......
-
- учете се от него
Ами темата е за тези ТЕЛЕМАЧОВЕ , затоваHobby написа:Интересно, по какви критерии въпросната въдица е наречена мач? За "теле"-то е ясно, ама мача ми се губи... Какви ще да са тези ваглери по 80-100 грама?! Интересно ми е и друго. В тема за мачова въдица, не се коментират ваглери, стикове и слайдери, а бобмарди и сбиролино.

п.п. колкото до критериите-това е друга тема

Прощавай Ида! Виждам, че ограничените ми схващания върху материята не респондират с дълбочината на Вашите експертни познания върху мачовия риболов. Вашата концепция за ultra-hiper- mega heavy мач е далеч над всичко известно ми на мен. Моля да ме извините. 

Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- учете се от него
Не , бе човек- темата не е за мачов риболов , а за телемач за риболов с бомбарда и то за конкретен модел. По-долу е първия пост на колегата , пуснал темата:Hobby написа:Прощавай Ида! Виждам, че ограничените ми схващания върху материята не респондират с дълбочината на Вашите експертни познания върху мачовия риболов. Вашата концепция за ultra-hiper- mega heavy мач е далеч над всичко известно ми на мен. Моля да ме извините.
Лично аз , например , за такива силови изпълнения с големи бомбарди , на големи дистанции и при морски условия бих предпочел фидер 3.90/4.20 акция Н/ХНDrago написа:Колеги кажете ако някой има впечатление от този мач цък. От мачов риболов не разбирам практикувам основно спининг та искам да си взема некъв мач който да става за сбирулино(бомбарда) е и на плувка да мога да ползвам някой път ако ми се наложи, което става много рядко.

Ами гледам спор се е заформил в темата, но и се е решил та само ще добавя че преди две седмици го сефтосах с дребни кленчета и сбиролино 20гр на Огняново и много се накефих сега чакам да уцеля ден, в който рибата видимо играе навътре и да видя какво ще стане с малка блесничка или воблерче зад сбирото. Ако все пак темата не е за тук модераторите да я пратят където и е мястото аз получих необходимата ми информация от колегата ИДА отдавна, така че може и да я изтрият ако е от типа празни приказки.