Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За Гурково
Модератор: Кърцата
- Skorpi
- сериозен играч
За Гурково
Ако някои е ходил на платеното да каже, къде точно се намира. Че ми се иска другата седмица да направя 1 излетче там. Чух че излизали прилични шаранчета и било подходящо за щека там. Предварително благодаря

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- разбира нещата
Re: За Гурково
Скорпи къде точно се намира това платено до Гурково? ........... а така и така ще минаваш покраи Жребщево, защо не пробваш там, примерно някъде след устието, там сущо има удобни места за щеката

-
- научил се да хвърля
Здрасти колега. Платеното е в самото Гурково като влизаш от магистралата в посока В.Търново точно преди табелата за край на Гурково в дясно по един черен път и на около километър стигаш до едни кошери и след тях е мястото където се оставят колите. Таксата си еу 1 лев на въдица, но вече шарана се плаща по 5 лева на килограм. Костура си е по 1,50. Бях там преди 2 седмици ловихме само на директен на царевица и земен. Излезе само един шаран 1.700 кг всичко друго беше от 300-600 грама. Оказа се обаче че рибата мирише на тиня и повече не съм ходил защото според мен не си струва.
Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
- Skorpi
- сериозен играч
Благодаря за инфото, ще е неприятно ако рибата лъха на тиня. А колкото до Жребчево аз редовно съм си там за това исках да разнообразя малко 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти