Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ТВ звезда?!
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
Re: ТВ звезда?!
Браво бе Марко много шапка много нещо.Добра че не си решил да си правиш колекция от жени , че при тази упоритост ........Имаш една от мен на наща фирма .Шапка разбира се
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- краси12345678
- ще става разбирач
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
от мен имаш , БРОЙКАТА ЗА гОДИНА, 365 ДА ГИ ДОКАРАШ ,и да си Джентълмена със шапка всеки ден

Съжелявам , не можах да се сдържа .. МарЧо може ли един автограф , за моята колекция от звездни подписи? Имам няколко шапки , които съм си купувал от чужбина и не са носени , тъй че ще те зарадвам и аз с някой подарък
Ти го заслужаваш , щом и до телевизията стигна! 

TICA FAN
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Тази от флота,бяла или черна е.Ще те снабдя с другия модел,вече не ми са необходими.Marco Polo написа:Разминаването от бейзболните се броят на пръсти - един фес от Тунис, една фуражка на Български Черноморски Флот и няколко козирки...
Броих ги - 355 черно на бяло!
Не можах да се сдържа от коментар! Да знаеш само колко ми се иска да ти подаря и моята, нищо че е носена вече цели 6 години:

Но тя си ми е като талисман и няма как!
Към всички колеги: моля ви ако някъде мернете такъв модел шапки да ми се обадите, или направо да ми купите поне 3 бр., пък аз ще се отблагодаря подобаващо както си му е редът. Да знаете, че такава шапка е много ценна за всеки риболовец!
Към всички колеги: моля ви ако някъде мернете такъв модел шапки да ми се обадите, или направо да ми купите поне 3 бр., пък аз ще се отблагодаря подобаващо както си му е редът. Да знаете, че такава шапка е много ценна за всеки риболовец!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- кандидат преподавател
Марко и от мен имаш 2 рекламни шапки дет ги нямаш в колекцията. 

Да не ми предлагаш шапкатаgogolisec написа:Не можах да се сдържа от коментар! Да знаеш само колко ми се иска да ти подаря и моята, нищо че е носена вече цели 6 години:

Последно промяна от Митев на Нед Юни 08, 2008 6:57 pm, променено общо 1 път.
Митев , що не почнеш да колекционираш очила? И теб ша дойдат да те снимат , кат направиш голяма колекция 

TICA FAN
Не е лъжа имам достаSONY написа:Митев , що не почнеш да колекционираш очила? И теб ша дойдат да те снимат , кат направиш голяма колекция

Марко скъсани приемаш ли,тази дето бях хванал платиката с нея и за малко бях на НС3 с нея,мисля че имам една снимка с нея,ще я потърся...
Ааа ето ме с нея

Ааа ето ме с нея

[quote="Nedeltcho Delev"]Марко скъсани приемаш ли,тази дето бях хванал платиката с нея и за малко бях на НС3 с нея,мисля че имам една снимка с нея,ще я потърся...
Ааа ето ме с нея
Що не покажеш новата, бе харсъзин
Ааа ето ме с нея
Що не покажеш новата, бе харсъзин

Ааааааааа, не и през ум не ми е минавало! Давам 5кила сливова, но шапката - НЕ!imitev72 написа: Да не ми предлагаш шапката![]()
![]()
Ай стига, че и на Марко темата оспамихме вече. От една седмица забелязвам, че много спам се нарои във форума!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Сериозноgogolisec написа:Ааааааааа, не и през ум не ми е минавало! Давам 5кила сливова, но шапката - НЕ!imitev72 написа: Да не ми предлагаш шапката![]()
![]()
Ай стига, че и на Марко темата оспамихме вече. От една седмица забелязвам, че много спам се нарои във форума!

-
- кандидат преподавател
То е заради забраната - спама.Ще видим после.Марко ако трябва да пращаме шапки - реклемни с козирка.Намират ми се 3-4 броя.Ще помагаме за каузата.Аз пък сабирам запалки - не съм ги броил но ще трябва
реклемни и дето ми попадне дори да е празна я прибирам

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ