Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

От Дунава имам един трофей- като я хванах и допреди дни си м
Модератор: bobopeli
Re: От Дунава имам един трофей- като я хванах и допреди дни си м

Есетрата беше 115 сантиметра, 38 кила- хванах я на опашка от рак- бях заметнал за сом, влакно 0.60.
ПП.Донесох я на работата и направихме банкет- рибата на скара, 10 каси бира и др.
Последно промяна от bisko71 на Пет Май 30, 2008 5:26 pm, променено общо 1 път.
В Дунав не е известно да има Пъструга (Acipenser stellatus)
Има това Sterlet (Acipenser ruthenus) ЧИГА.
Справка: Основните риби в Баейна на р.Дунав с европейските, латинските и български имена.
Там от пъструга няма и помен.
Справка: Основните риби в Баейна на р.Дунав с европейските, латинските и български имена.
Много се рових тогава в руските си книги и попадах само на Осетр- затова си мислех, че е есетра... докато някои форумци ме убедиха, че това е пъстра есетра- Пъструга- имаше едни ивици на шестограм по цялото тяло и затова се съгласявам с колегите преди- Пъструга.
- Венелин Радушев
- разбира нещата
ихааа.....и откога няма пъструга в дунава?!Pedro написа:В Дунав не е известно да има Пъструга (Acipenser stellatus)

Влез къде да е в кое да е капанче на реката и прочети менюто...но разбира се те я внасят от русия.....едва ли не....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."