Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Пясъчник 31.05-01.06
-
- научил се да хвърля
яз. Пясъчник 31.05-01.06
в събота по обяд отидох на язовира .Бях на пличовете след стената за риболов на дано не можеше и да става дума защото имаще много водорасли .разпанахме палатките и шатрата и се ориентирах да захраня там за следващият ден.подхраних с 200гр бял червеи 3 пакета promix и 250 гр жито.на следващия ден започнах риболов като кълвяха само малки кустурчета и малки бабушки дохранвах пак със червеи ,жито и promix но не се промениха нещата някои изобщо хванал ли е риба на този опустощен от бракониерите язовир.
-
- научил се да хвърля
Re: пясъчник 31.05-01.06
Колега този язовир като каже че ще дава и дава с каруцата,наистина много го тарашат но пак има и аз немога дасиго обесня това
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
-
- учете се от него
Прави впечатление че в неделя , на откриването, никъде по големите язовири не е давало! Същата ситуация беше и на Копринка , такава е била и на Жребчево и на Домлян и на Въча и на Тркиец и т.н. Това ЧЕ КОЛЕГИТЕ НЕ ПИШАТ , не мога да си го обясня.... Ми то просто не кълвеше
Е ,не е като да надърпаш половин бака риби и после да има 5-6 страници "..аууу.... , колко ти е голяяяямм..." , ама и такива моменти има
Включително и на Дунав , май мохабета е бил "ялов" , като се има в предвид колко народ го бяха надървили за гости , за там
То какво сега- ми пиши се , кой , къде , на какво ...., снимки на бира-скара и природа.... Не били кълвяло..., ми тач седмица ще ги изкъртим, те не могат да не ядът в този сезон , деее... тия риби
Поздрави и Наслука на всички

Поздрави и Наслука на всички

Ето ви инфо, ако това ще утеши някой: Пясъчник - откриване-тролинг-нищо!
Сомът обича смелите!
- aboman
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: яз. Пясъчник 31.05-01.06
На 03.06.2008г с 7 вида стръв и смяна на няколко места около ръкавите- пълен валат!
На 10.06.2008г на дупката до стената на бял 5 дребни червеноперки!
На 10.06.2008г на дупката до стената на бял 5 дребни червеноперки!