Тръгнаха ли щуките?

Модератори: Павел Иванов, sestrata

itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Тръгнаха ли щуките?

Мнение от itso »

Здрасти, колеги!
Някой да има информация за щуките по Огоста?
Мисля да ги проверя, дали ще празнуват и те или ще се раздвижат - времето се очертава да е подходящо!
Успех на всички по празниците и след това!
Аватар
Stefko
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Stefko »

Има вече някакви (непотвърдени) информации за щуки в Огоста, но не съм сигурен, че на спининг ще имаш особен успех.
Все пак успех и на теб!!
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

Не знм за огоста ама за Въча вече празнува , за два дена хванах 26 щуки на туистър :lol:
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Stefko написа:Има вече някакви (непотвърдени) информации за щуки в Огоста, но не съм сигурен, че на спининг ще имаш особен успех.
Все пак успех и на теб!!
Благодаря все пак!Ако не ме удави дъждът, ще се пробвам и ще ви дам информация.И аз не съм сигурен, дали ще имам успех, но мисля да опитам различни варианти.
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

ElGato написа:Не знм за огоста ама за Въча вече празнува , за два дена хванах 26 щуки на туистър :lol:
За първи път чувам за щуки по Въча!!!
А мисля, че познавам тази река и доста съм ходил минали години там за риба.Преди по-малко от месец също бях по този край, но не съм чул нищо подобно от местни рибари.Или просто ме хвърляш в музиката?!
Христо Златев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Христо Златев »

Има щуки по Въча поне преди 7-8години имаше, става въпрос разбира се за долното течение на реката.Като студент в Пловдив съм ловил щуки по Въча :wink:
Аватар
КрасиПловдив
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от КрасиПловдив »

ElGato,kude po Vucha....v koi sektor si bil....i ako moje da kaje6 pove4e za twisterite.
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

Тачо написа:Има щуки по Въча поне преди 7-8години имаше, става въпрос разбира се за долното течение на реката.Като студент в Пловдив съм ловил щуки по Въча :wink:
Явно наистина има, изобщо не съобразих, че става дума за долното течение, сигурно при устието.
Аватар
ElGato
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ElGato »

виж как се сети за долното течение :D а също има щука на малка Въча ( Стара река ) там където се влива в Марица
itso
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от itso »

ElGato написа:виж как се сети за долното течение :D а също има щука на малка Въча ( Стара река ) там където се влива в Марица
По-добре късно, отколкото по-късно!
Обещах да кажа, какво съм направил по Огоста - пълна излагация!
Вчера бях там, реката беше много придошла и мътна, явно от дъждовете, а сигурно са пуснали и язовира.Опитвах на какво ли не - нищо.Говорих с един колега, преди два дни, много валеше тогава (бях тръгнал и се отказах), някой си ги били разбил - щуката не давала на рибката да падне във водата.
Май все така ми се случва - вчера, миналата седмица, някой някъде и т.н.Точно по Закона на Мърфи за всемирната гадост.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”