Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВНИМАНИЕ-ВАЖНО-ИЗМАМНИЦИ !!!
Модератор: dantho.mihov
Re: ВНИМАНИЕ-ВАЖНО-ИЗМАМНИЦИ !!!
Може това да не е вярно,но нека си имаме едно на ум
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе аз,лично псувам всички,които не познвам,не дигам тел и пр,ама тенкс-ще имам предвид
лелееее,напрао си мечтая на мен да попаднат

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- учете се от него
Преди две години, като вървеше номера с лагерите и поточните линии съм за риба и ми звъни GSM-то и кат се почна - поточна линия мнооого изгодна от едно фалирало предприятие, направо без пари и отгоре на всичко един грък търсел точно такава плащал луди пари
- и аз питам кво праим, отговора бе трябват 5000лв. да го купим, пък ще го продадем за 12000лв. на гърка - ще дялкаме 50/50. И така си говорихме близо 40 мин. като на края му викам - " А бе приятел на толкова глупав ли ти звуча, 40 мин. си говорим щот съм за риба сам и няма с кого да си кажа две думи, вярваш ли че ще ти се вържа на измишльотините"...
.
Поне го набутах със сметката

Поне го набутах със сметката

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
strijok написа:Преди две години, като вървеше номера с лагерите и поточните линии съм за риба и ми звъни GSM-то и кат се почна - поточна линия мнооого изгодна от едно фалирало предприятие, направо без пари и отгоре на всичко един грък търсел точно такава плащал луди пари![]()
![]()
![]()
- и аз питам кво праим, отговора бе трябват 5000лв. да го купим, пък ще го продадем за 12000лв. на гърка - ще дялкаме 50/50. И така си говорихме близо 40 мин. като на края му викам - " А бе приятел на толкова глупав ли ти звуча, 40 мин. си говорим щот съм за риба сам и няма с кого да си кажа две думи, вярваш ли че ще ти се вържа на измишльотините"...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Поне го набутах със сметката![]()
![]()

Никога на колене пред когото и да е.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
в теб,сладур-ВИНАГИ сьм вярвалstrijok написа:- " А бе приятел на толкова глупав ли ти звуча, 40 мин. си говорим щот съм за риба сам и няма с кого да си кажа две думи, вярваш ли че ще ти се вържа на измишльотините"...:

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".