ВНИМАНИЕ-ВАЖНО-ИЗМАМНИЦИ !!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: ВНИМАНИЕ-ВАЖНО-ИЗМАМНИЦИ !!!

Мнение от joroNH »

Може това да не е вярно,но нека си имаме едно на ум :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бе аз,лично псувам всички,които не познвам,не дигам тел и пр,ама тенкс-ще имам предвид :D :D :D лелееее,напрао си мечтая на мен да попаднат :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Преди две години, като вървеше номера с лагерите и поточните линии съм за риба и ми звъни GSM-то и кат се почна - поточна линия мнооого изгодна от едно фалирало предприятие, направо без пари и отгоре на всичко един грък търсел точно такава плащал луди пари :lol: :lol: :lol: :lol: - и аз питам кво праим, отговора бе трябват 5000лв. да го купим, пък ще го продадем за 12000лв. на гърка - ще дялкаме 50/50. И така си говорихме близо 40 мин. като на края му викам - " А бе приятел на толкова глупав ли ти звуча, 40 мин. си говорим щот съм за риба сам и няма с кого да си кажа две думи, вярваш ли че ще ти се вържа на измишльотините"... :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: .
Поне го набутах със сметката :ANAL: :ANAL: :ANAL:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

strijok написа:Преди две години, като вървеше номера с лагерите и поточните линии съм за риба и ми звъни GSM-то и кат се почна - поточна линия мнооого изгодна от едно фалирало предприятие, направо без пари и отгоре на всичко един грък търсел точно такава плащал луди пари :lol: :lol: :lol: :lol: - и аз питам кво праим, отговора бе трябват 5000лв. да го купим, пък ще го продадем за 12000лв. на гърка - ще дялкаме 50/50. И така си говорихме близо 40 мин. като на края му викам - " А бе приятел на толкова глупав ли ти звуча, 40 мин. си говорим щот съм за риба сам и няма с кого да си кажа две думи, вярваш ли че ще ти се вържа на измишльотините"... :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: .
Поне го набутах със сметката :ANAL: :ANAL: :ANAL:
:lol: :smt081 :smt082
Никога на колене пред когото и да е.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

strijok написа:- " А бе приятел на толкова глупав ли ти звуча, 40 мин. си говорим щот съм за риба сам и няма с кого да си кажа две думи, вярваш ли че ще ти се вържа на измишльотините"...:
в теб,сладур-ВИНАГИ сьм вярвал :D :D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”