сом на ТЕЦ-1

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
nikaro
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: сом на ТЕЦ-1

Мнение от nikaro »

Евала пичове :smt023 Железни сте :smt041 :smt041 :smt041
А за почистването :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
kiipo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kiipo »

Браво и за улова и за боклука,колкото повече такива хора толкова по добре. :D
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Успешен отвсякъде! :wink: :smt023
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

[quote="sapuna"]Благодаря ти за поканата братле,но просто нямаше как да се възползвам този уикенд!
Виждам,че си се накефил!Браво!След забраната ги почваме-ама нашите сомове без мустаци! :D[/quote]

Само да мине забраната и ги почваме! Трябва да направим някой излет заедно :D .Между другото "GODzillata " в коментара над твоя ме пита за НС-3 и след като си прегледах графика стигнах до извода, че ще е грехота след като най-вероятно ще почивам да не дойда :wink: .Без малко да изпусна купона!
Много ги накъсвам... кордите!
nasko_ribarq
новобранец
новобранец

Мнение от nasko_ribarq »

Искам да ви попитам нещо.Тъй като никога не съм ходил на яз. Овчарица не знам нищо относно този язовир.Бяха ми казали че се плащало ама не знам :oops: .Ако може бихте ли ми казали дали е така и ако е така колко се плаща и дали на човек или на въдица.Мерси от сега
iid
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от iid »

nasko_ribarq написа:Искам да ви попитам нещо.Тъй като никога не съм ходил на яз. Овчарица не знам нищо относно този язовир.Бяха ми казали че се плащало ама не знам :oops: .Ако може бихте ли ми казали дали е така и ако е така колко се плаща и дали на човек или на въдица.Мерси от сега
Таксата е 10 лв на човек за 24 часа.Разрешават до три въдици,пак на човек-рибата не се заплаща.Разрешено е само топлото езеро,което хич не е малко.Незнам само дали тая година в забраната е разрешен.По-добре звънни един телефон преди да тръгниш за да не те изненадат неприятно.Ако се поразтърсиш във форума ще намериш телефони.Има пуснати поне 5 теми за Овчарица.Други години са го забранявали за по-малък период отколкото останалите водоеми.Успех :D
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

iid написа:Таксата е 10 лв на човек за 24 часа.Разрешават до три въдици,пак на човек-рибата не се заплаща.Разрешено е само топлото езеро,което хич не е малко.Незнам само дали тая година в забраната е разрешен.По-добре звънни един телефон преди да тръгниш за да не те изненадат неприятно.Ако се поразтърсиш във форума ще намериш телефони.Има пуснати поне 5 теми за Овчарица.Други години са го забранявали за по-малък период отколкото останалите водоеми.Успех :D
Това сигурно ли е , навсякъде в другите теми инфото е че не се заплаща до 3 кг.риба (или отделен единичен голям екземпляр) :roll: :roll: :roll:
Изображение
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

не е така
Последно промяна от kamen на Сря Апр 16, 2008 9:44 am, променено общо 1 път.
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

[quote="IDA"][quote="iid"]Таксата е 10 лв на човек за 24 часа.Разрешават до три въдици,пак на човек[size=150]-рибата не се заплаща[/size].Разрешено е само топлото езеро,което хич не е малко.Незнам само дали тая година в забраната е разрешен.По-добре звънни един телефон преди да тръгниш за да не те изненадат неприятно.Ако се поразтърсиш във форума ще намериш телефони.Има пуснати поне 5 теми за Овчарица.Други години са го забранявали за по-малък период отколкото останалите водоеми.Успех :D[/quote]

Това сигурно ли е , навсякъде в другите теми инфото е че не се заплаща до 3 кг.риба (или отделен единичен голям екземпляр) :roll: :roll: :roll:[/quote]

Аз доколкото знам имаш право на да 3кг риба с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло за заплащане на риба над посоченото не съм чувал!??
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

Абе отиваш с повечко левчета, и не та бьрка кое се плаща и кое не.
А за излета евала ,пичове сте.Другият пьт и риба да хванете,и боклук да сьберете повече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Някой ходил ли е да ги мъчи сомчетата на теца след забраната???
tt_man
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от tt_man »

На откроването на 01.06...
малко след пожарната в боровата гора....
ето го:)
ПП:не можах да кача снимката тук затова ето линк към друг сайт кадето е качена:
http://bgalbum.com/displayimage.php?album=11870&pos=0
Аватар
Димитър Янчев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димитър Янчев »

Изображение
Ето я снимката да не се мъчат колегите :о))
Изображение
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ЗАЕКА »

Мерси колега
Аватар
slav80
новобранец
новобранец

Мнение от slav80 »

kamen написа:Най-накрая миналата събота успях да отида на ТЕЦ-1 на студеното и да проверя дали е достоверна информацията че излиза сом.Някъде към 17:00 бяхме хвърлили и започнахме да приготвяме барбекюто, когато към 18:30 удари първия около 3-3.500кг вярно за истинските сомаджии е бебе, но за нас беше голяма радост понеже ни е първия европеец.В 21:00 удари втория той вече беше 5 кг след което преустановихме риболова и започна едно събиране на боклуци, няма да повярвате от около 50 квадрата събрахме поне 100-120 пласмасови бутилки след което малко обгазихме Гълъбово но нямаше как да ги събера в колата пък и те са свикнали :wink:
На сутринта почнахме отново и към 8 часа извадихме още един като първия след което към 9:00 пак удари този път обаче оказа голяма съпротива, явно беше по голям и за наше съжаление и негова радост се откачи, така завърши този прекрасен риболов.Вярно че и вятър ни духа и после голям дъжд ни валя, но това са някакви подробности, които никога не са ни спирали.Снимки в галерията.Толкова от мен.
ЕВАЛА НА ТАКИВА КАТО ВАС
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”