Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Чепинци - дъжд и бяла риба
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Чепинци - дъжд и бяла риба
"С дядо Веско,си е много фенско!"
Това прочетох в един детски риболовен сайт!
Това прочетох в един детски риболовен сайт!

- Диканаров
- кандидат преподавател
На оклейчета до 10см. и по-малки бабушки. Тези излязоха на тежко и на най-късата ми въдица. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Измъквам се днес сутринта рано от София и къде , къде , към бат'Весковия гьол естествено .
Тъкмо си карам вече по дигата на Искъра , и в мъглата застигам една позната композиция , ето я :

С едни гърди пред мен се движи кой мислите , естествено нашия познайник ЧПС
, от предишната тема "Опасни (чепински) муцуни" .
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=46&t=15129
Оф-роуда як , ремаркето с лодката подскача , като колата на вълка от "Ну погоди" :

Докато тролехме сутринта имаше опасност и да катастрофираме в езерото , мъглата беше яка .
Спасих за пореден път капото с това :

Бирата в лодката ми свърши , сериозна причина да си бия камшика с посока София .
PS:на заден план е Опела на ЧПС
В страни от темата :
Винаги съм бил скептично настроен относно тролене с ел.двигател , но ЧПС продължи да си троли и след като си тръгнах към 14.00ч. , а влязохме към 7.15 ч.

Тъкмо си карам вече по дигата на Искъра , и в мъглата застигам една позната композиция , ето я :
С едни гърди пред мен се движи кой мислите , естествено нашия познайник ЧПС

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=46&t=15129
Оф-роуда як , ремаркето с лодката подскача , като колата на вълка от "Ну погоди" :

Докато тролехме сутринта имаше опасност и да катастрофираме в езерото , мъглата беше яка .
Спасих за пореден път капото с това :

Бирата в лодката ми свърши , сериозна причина да си бия камшика с посока София .
PS:на заден план е Опела на ЧПС
В страни от темата :
Винаги съм бил скептично настроен относно тролене с ел.двигател , но ЧПС продължи да си троли и след като си тръгнах към 14.00ч. , а влязохме към 7.15 ч.

На платено не одим !
- Диканаров
- кандидат преподавател
Браво Симо! Тази опасна муцуна ми изглежда над 80см. Хубаво , че си я треснал защото ми плаши малкоте патета, които се излюпиха на дървените островчета дето зимъс ги правих в камъша. Април бяха 11бр. на едната патка и 9 бр на втората майка. Сега са с по 2-3 по-малко. Дали е само от щуките или имат отношение и опасните муцуни? Чаво , какво се спотайваш? Няма ли да драснеш едно репортажче и ти? Имаме инфо от сателит на ЦРУ!
Не питаме за боцманката, а за пленниците дето си ги взел на абордаж!

- Диканаров
- кандидат преподавател
Ей в събота и неделя се обозначавайте с наши знамена и химна, за да не ви торпилират по грешка съюзните наводни сили от Виетконг. Вражеските кораби ще бъдат потапяни от артилерията на съюзните сили защитаващи икономическата ми зона. В това число и подводните надуваеми кораби с контролирано потапяне. Слагайте знамената на "на Риба.сом" или се предавайте направо в плен щом ви така бързо свършва бирата.
Ние от Виетконг не търпим лишения! 

Диканаров малка поправка знамената са "imitev72.som"Диканаров написа:Ей в събота и неделя се обозначавайте с наши знамена и химна, за да не ви торпилират по грешка съюзните наводни сили от Виетконг. Вражеските кораби ще бъдат потапяни от артилерията на съюзните сили защитаващи икономическата ми зона. В това число и подводните надуваеми кораби с контролирано потапяне. Слагайте знамената на "на Риба.сом" или се предавайте направо в плен щом ви така бързо свършва бирата.Ние от Виетконг не търпим лишения!

Ей,големо съревнование му заформихте с Чипи!
Евала за слуката!
Тоя,Диканаров не му е верен окомера,нещо!
Дългогледството е лечимо в този век!
Дики,па вземи та качи и ти некое фото,знам има кво да се види! 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Троли, то е от възрастта! Старост-нерадост! Не виждаш добре, не помниш добре, не чуваш добре, забравяш редовно! Ту пил ли си втора ракия или не , ту това твоята бабичка ли бе или не, ту други разни работи!
Ма неща да се лекувам! Така по ми отърва! 

- чпс
- ще става разбирач
Здравей, Sampo
Ти знаеш, че на мен ми е забранено да публикувам теми в рубрика "Успешни излети"
Засега Кърцата и Барутчията ме допускат да публикувам теми в рубрика "Риболов на бяла риба" - за което им благодаря
За 10 юни - виж "Па'ра па'ра ди'ми - нищо се не види"
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=46&t=15496
надявам се помниш оригинала на известната во време оно песен
Акумулатора беше в сравнително добра кондиция до ~ 14:30,
след което започнах икономията, която - както е известно - е майка на мизерията :
1) напречно пресичане на гьола до закотвените баржи на весла
2) минаване като на парад покрай дългите обрасли брегове
Резултат :

Ти знаеш, че на мен ми е забранено да публикувам теми в рубрика "Успешни излети"
Засега Кърцата и Барутчията ме допускат да публикувам теми в рубрика "Риболов на бяла риба" - за което им благодаря
За 10 юни - виж "Па'ра па'ра ди'ми - нищо се не види"
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=46&t=15496
надявам се помниш оригинала на известната во време оно песен
Акумулатора беше в сравнително добра кондиция до ~ 14:30,
след което започнах икономията, която - както е известно - е майка на мизерията :
1) напречно пресичане на гьола до закотвените баржи на весла
2) минаване като на парад покрай дългите обрасли брегове
Резултат :

- Диканаров
- кандидат преподавател
Да докладвам за съботата. До 11ч никакво пипане. Драгите се ремантираха с бойни чукова, водата бистра, иначе идеално време за бяла. Облачно и вятъра бърчи и толкова. В 11 тръгнаха баржите и имах един удар от едвам мерна бяла риба. За неделята ще пиша в "разни". 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поздравления майстори, тая бяла в чудо се видя от вас 

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS