Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

на Студена...
на Студена...

е тая гледка ми беше успокоението в крайна сметка.Пълно капо на тежко и на плувка, валя ни дъжд 2 пъти и на третия събрах такъмите, скарахме се с пазача щото не ни пусна да влезем с колата а след нас на некакви хора им вика "айде ше почерпите"...както и да е. Язовира е много красив и не е толкова мръсно колкото го описаха колеги в предните теми. Това място е като слезете от магистралата за Боснек, подминавате първата бариера и на втората след моста оставихме колите и пеша около 10-15мин до тоя ръкав. Общо взето и колегите казаха че не дава. Имаше хора с палатки, от няколко дни.

-
- ще става разбирач
Re: на Студена...
И аз вчера бях на Студена.Мислех да пускам и аз в неуспешни тема ма ще ползвам тази на колегата-ако е грешка модераторите да я изтрият,извинявам се.
Вчера в 05.30часа бях на язовира с братовчед ми,на ръкава на Кладнишката река,язовира е пълен до "капата",вкарахме по две дъни на пружина,захранихме и заметнахме и телескопите на плувка-нищо все едно съм хвърлил в бунара на село,стояхме до 16.30часа,аз хванах едно маломерно костуре което пое обратно във водата веднага и един рак който също бе върнат в язовира,братовчед ми хвана една каракуда около половинка и това беше за цял ден,както пише колегата валя ни три пъти дъжд нас,защото си тръгнахме след третото намокряне.Колеги на язовира също нищо не ловиха.
Ще опитам да кача снимки с пейзажа той поне е много хубав.

Вчера в 05.30часа бях на язовира с братовчед ми,на ръкава на Кладнишката река,язовира е пълен до "капата",вкарахме по две дъни на пружина,захранихме и заметнахме и телескопите на плувка-нищо все едно съм хвърлил в бунара на село,стояхме до 16.30часа,аз хванах едно маломерно костуре което пое обратно във водата веднага и един рак който също бе върнат в язовира,братовчед ми хвана една каракуда около половинка и това беше за цял ден,както пише колегата валя ни три пъти дъжд нас,защото си тръгнахме след третото намокряне.Колеги на язовира също нищо не ловиха.

Ще опитам да кача снимки с пейзажа той поне е много хубав.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Там може и да няма боклуци,но от другата страна е ужас,вчера имаше доста пияни хора които си хвърляха на свобода.
А за риболова,незнам защо спря така от един път,по старите рибари казват че язовира бил много богат на храна,и затова рибата не била гладна и не кълвяла.Интересно е как от един път спря да кълве,другия вариант е стрес.
А за риболова,незнам защо спря така от един път,по старите рибари казват че язовира бил много богат на храна,и затова рибата не била гладна и не кълвяла.Интересно е как от един път спря да кълве,другия вариант е стрес.
- CERRUTI
- сериозен играч
Ами как ще видиш буклуци като те са под водата......ако беше много чисто нямаше да се говори за затваряне на водоема заради боклуци....msirakov написа: е тая гледка ми беше успокоението в крайна сметка.Пълно капо на тежко и на плувка, валя ни дъжд 2 пъти и на третия събрах такъмите, скарахме се с пазача щото не ни пусна да влезем с колата а след нас на некакви хора им вика "айде ше почерпите"...както и да е. Язовира е много красив и не е толкова мръсно колкото го описаха колеги в предните теми. Това място е като слезете от магистралата за Боснек, подминавате първата бариера и на втората след моста оставихме колите и пеша около 10-15мин до тоя ръкав. Общо взето и колегите казаха че не дава. Имаше хора с палатки, от няколко дни.
Значи избрали сте грешно място

Пък може да ти кажа и за пазачите

Колега,Rumeпрк,като те видях ,че снимаш с фотоапарата рибката която хвана си помислих, че си от форума, ама, смея ли да попитам
Аз бях от дясно на вас, с директната пръчка.При мен две каракудки и 4 бабки, уклей и рак-гола вода
При вас поне една едра каракуда
Успех следващия път 

-
- ще става разбирач
Колега Sirius3 то рибката беше колкото малкия ми пръст и ме е срам да кача снимката,дано порасне и я хвана пак,а боклуци в гората има бол.Дано другия път се отчетеме с повече,че излагация,а и нищо чудно да го забранят заради боклуците.Аз преди 4 юли няма да ходя там може дъждовете и покачването на нивото да оказват влияние или пълнолунието-незнам.Успех на всички и дано пишем след следващия излет в успешни. 

- CERRUTI
- сериозен играч
Румене изключил си си опцията за ЛС...............rumenpk написа:Успех на всички и дано пишем след следващия излет в успешни.