Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Петицията е факт
Модератор: bobopeli
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Re: Петицията е факт
Колеги късно разбрах за нея,но вече и аз я подписах.
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
-
- учете се от него
Re: ПЕТИЦИЯТА до ЕС !!!
Във връзка с този пост:
, кой то според мен е материализирано изражение на мислите на много от съфорумниците , МОЛЯ, колегите ангажирани пряко с ПЕТИЦИЯТА , да дадат подробни пояснения , след събирането на минималните 7001 подписа и внасянето на документите в ЕС , КАКВО СЛЕДВА-като процедура , срокове и възможни крайни резултати . Каква е практиката на ЕС по т.н. "петиции" , как се вземат решенията , и след като се вземат- какво следва по-нататък!!! Компетентното и подробно разяснение на тези въпроси , според мен, е много необходимо за по-бързото финализиране на на този проект ( събирането на минималните 7001 подписа )!!!SONY написа:Като я подпишем всички та , какво ще стане? Онзи ден на Марица пред перото ми хвърлят 8 парашута и то на оживено място в Пловдив без да им пука! И какво от тая петиция? Ще спрат ли парашутите? И как ша стане тоя номер? Ако ще спрат съм готов да ангажирам целия блок с подписи .. само поясни как ще стане това ...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Проекта няма как да се финализира бързо и вие като възрастни трябва да го осъзнавате !!! При събирането на необходимия брой гласове ще се внесе... това е ясно

Всичко дето пиша е от втора ръка инфо и може да греша за някои неща... и ще ми прощавате за грешки, всяко действие и напредък ще се публикува в сайта

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- учете се от него
AL KAPONE , благодаря за отговора. В общи линии за това ставаше дума- какви са сроковете и процедурата по-нататък. Аз смятам че ЕС много твърдо отстоява предписаните мерки и налага съответните санкции ако не се изпълняват в поставените срокове!
Поздрави!
Поздрави!
-
- ще става разбирач
Тъкмо дадох и моя глас.Дано с времето даде положителни резултати тази идея 

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
- CERRUTI
- сериозен играч
Колеги ще ви помоля ако има някой регистриран в Замунда да пусне едно мнение в темата която съм пуснал за петицията за да може темата да се UP-не защото аз не мога да пускам 2 мнения едно след друго
http://zamunda.net/forums.php?action=vi ... icid=85475

http://zamunda.net/forums.php?action=vi ... icid=85475

-
- учете се от него
Колеги , поздрави на всички подписали до сега и честито първата хилядарка!!! Специални поздрави на "хилядника" - г-жа Лиляна Маркова от гр. Карлово

-
- учете се от него
Адаш , ти какво- на ваканция ли го удари по отношение на ПЕТИЦИЯТА
Като се хване човек на хорото , хорото се играе до край

-
- учете се от него
Подписал съм я още на 4-ти април , виж ми поста в ТАЗИ тема. И спри да постваш "квалификации " , даже вземи та си поизтрий (пак) някой и друг пост , че срамота......snegk написа:......Относно петицията,така сме преценили така сме я направили,ако не ти харесва не я подписвай нея коментирай.....
-
- и господ не е толокова добър
Ей Идка като пийнеш някоя ракия ставаш голям ербап и почваш да пишеш глупости.Отвоята наглост човек е безмислено да пише.Тази петиция е доброволна,никой на сила няма да карам да подписва.Ако хората самички не искат да се променят аз няма да ги насилвам.А лично до теб ти обещавам,че скоро ще се наложи да се стегнеш.Ако имаш нещо лично към мен кажи,след 3 дена тръгвам на обиколка и мога да мина да ти чуя възраженията.Престани,пускаш стотици неадекватни мнения.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- учете се от него
Що си спамиш тематаsnegk написа:.А лично до теб ти обещавам,че скоро ще се наложи да се стегнеш.Ако имаш нещо лично към мен кажи,след 3 дена тръгвам на обиколка и мога да мина да ти чуя възраженията:

Поздрави!
- CERRUTI
- сериозен играч
Добре де как можеда се накара човек насила да подпише по интернет....?!?!?snegk написа:Тази петиция е доброволна,никой на сила няма да карам да подписва.
Просто идеята според мен е да запознаеме колкото се може хора с нея а те си преценяват дали да гласуват и snegk не ми се сърди но ти сам си написал да се копира темата ти по други форуми...-форум на Фолксваген,хората си говорят за коли,изведнъж аз им натрапвам петиция за браконйери!!!

-
- ще става разбирач
Според мен има много хора дето ще я подкрепят но не знаят за нея.Така че това да се разпространява и във други форуми не е никак лошо.Като отвориш които и да е сайт, веднага те заливат десетки реклами ако те интересува четеш,ако не ,не четеш.Така е и с тази петиция.Нека хората разберат за нея и които е заинтересован да деиства.
ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !
-
- учете се от него
Ето , например пост от друг Форум в който пиша и който няма грам , нищо общо с риболова:борислав енчев написа:Според мен има много хора дето ще я подкрепят но не знаят за нея.Така че това да се разпространява и във други форуми не е никак лошо..
Форекс Форексов написа:Кмете, моя CS няма бг сървъри, а сега ме мързи да инсталвам една версия от замундата, която ги има. Аре да мине сесията и идвам като NoobSaibot
Ти през това време се учи на Warcraft
Баче Илия, имаш още 30-ина подписа в петицията от мене - пряко и косвено
-
- и господ не е толокова добър
Вие не искате да ме разберете правилно.Не искам да съберем само подписите и същите хора да отидат на другия ден с мрежи и търмъци.Лично аз изкам да виждам хора заинтерсувани да живеят в чиста държава и пълна с риба.Ако е само за подписите,аз познавам няколко кмета и съветници,ще събера хиляди подписи.Искам да се подписват хора които са загрижени за природата,ако няма такива,то петицията е безмислена и ще си живеем в мизерия.Нека да информираме хората,но да ги накараме да се замислят за своя начин на живот,защото за да се получи ефекта от петицията ще минат години,през това време трябва сами да си пазим-чистим водоемите и горите.CERRUTI написа:Добре де как можеда се накара човек насила да подпише по интернет....?!?!?snegk написа:Тази петиция е доброволна,никой на сила няма да карам да подписва.
Просто идеята според мен е да запознаеме колкото се може хора с нея а те си преценяват дали да гласуват и snegk не ми се сърди но ти сам си написал да се копира темата ти по други форуми...-форум на Фолксваген,хората си говорят за коли,изведнъж аз им натрапвам петиция за браконйери!!!е това не е ли "насила" даже сега съм с бан от там,но поне свърших работа-осигурих 7-8гласа.....
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.