Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Е този път е сом.....
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Е този път е сом.....
Абе кръсник, що се занимаваш с Владунчо, той га ти е фащал сом/че го няма Павката, как щеше да го наредиGODFATHER написа:Колега Стара видра,
ТОПЛАТА ВОДА Е ОТКРИТА много отдаван.
Ако аз утре изпраскам 50 кила сом и успея да го извадя с 0,25мм монофил, това означава ли че трябва да се върти за сом по р.Марица с 0,25мм????
Или докато отивам на работа ме срещне Тайра Бенкс и ми врътне една свирка, гаранция ли е че всеки ден това ще се случва??????
Мисля че се осра още една тема, пък било и пусната от мен-няма значение. Този форум е градивен и нека не го разваляме с простотиите си!!!
п.п. Ако модераторите преценят за правилно нека да изтрият тема ми, защото ми писна от .......
Навремето един мой много добър познат заради такива неща спря да влиза по форумите, а за съжаление е доста голям риболовец и хваща доста едри сомове но разказите и снимките си остават за него и близките му.
Абе на всеки желая всичко хубаво и налсука, всеки да лови както му харесва.

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво, GODFATHER
. Хубав сом и се надявам да ти е доставил удоволствие при ваденето. Желая ти още много и по-големи . 
Хич да не ти пука какво ти пишат за такъма
Извади ли сома? Извади го. Иначе излиза, че другия път трябва да направиш референдум, за да не си в противоречие с никой (ама пак няма да стане) по отношение на дебелината и вида на влакното...абе ебаси глупостите
.

Хич да не ти пука какво ти пишат за такъма

Поздравления, Кръстник! Корава маришка школа сте, поклон! 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....