Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Яз. Черногорово - валат!!!
Яз. Черногорово - валат!!!
Както знайте вчера след работа се изнесох на Черногоровския язовир да търся трофея,всичко беше по план,захранване в точно определеното от тях/собствениците/време,хвърлих към 10кг.царевица,основно търсих шаран и амур затова заложих и на царевица.едната от пръчките я разпънах на около 200м.със локална захранка пак от царевиса,монтажа пружина със качамак и отдолу една кука на царевица,а другите две на косъм.
До сутринтта никакво бутане,на колегата с който бяхме двамата му удари на два три пъти ама каракуди но той заложи на торов червей.Тази сутрин към 7ч.се изнервих и аз заложих на червей,за половин час три каракуди и едно много дребно шаранче което си го пуснах и каракудите де,видях само,че по тях имаха много червени петна,явно много е пренаселена.Общо взето това е за една вечер риболов.
п.п.Поне си тествах новия чадър в реални условия,много е добър,валя ни дъжд,вятър,слънце,издържа на всичко,даже се поместиха и две походни легла под него.
Ето малко снимки които направих с телефона,имам и в апарата ама съм си затрил нейде кабело щот бая ми дойде

това е шаранчето

До сутринтта никакво бутане,на колегата с който бяхме двамата му удари на два три пъти ама каракуди но той заложи на торов червей.Тази сутрин към 7ч.се изнервих и аз заложих на червей,за половин час три каракуди и едно много дребно шаранче което си го пуснах и каракудите де,видях само,че по тях имаха много червени петна,явно много е пренаселена.Общо взето това е за една вечер риболов.
п.п.Поне си тествах новия чадър в реални условия,много е добър,валя ни дъжд,вятър,слънце,издържа на всичко,даже се поместиха и две походни легла под него.
Ето малко снимки които направих с телефона,имам и в апарата ама съм си затрил нейде кабело щот бая ми дойде

това е шаранчето

-
- разбира нещата
Re: Яз.Черногорово-валат!!!
Защо така пак валат бе Неделчо
Какво куцаше този път
Важно е че сте прикарали добре а малкото шаранче си е пак твое като порасне

Важно е че сте прикарали добре а малкото шаранче си е пак твое като порасне

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Без кахъри, Дяка! Ти поне одиш и пробваш, па аз с тая пуста работа.... Другия път пробвай на някой по-перспективен гьол, че да пишеш в успешни! Браво и на чадъра - значи си заслужава!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Ех Дяка Дяка, то не беа стойки, прачки, макари, конци, сигнализации, чадъри и кво, нищо. То не беа зелени училища, ускорени курсове, палатки с експерти, специализации чак по Дунава и кво, пак нищо. Явно шаранисткия риболов не е за тебе. На твое място щях да стана билкар!
-
- ще става разбирач
Re: Яз. Черногорово - валат!!!
караи бе Неделчо другия пат повече 

Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Ех Дяка Дяка, то не беа стойки, прачки, макари, конци, сигнализации, чадъри и кво, нищо. То не беа зелени училища, ускорени курсове, палатки с експерти, специализации чак по Дунава и кво, пак нищо. Явно шаранисткия риболов не е за тебе. На твое място щях да стана билкар!
Вече ще ходя само на плувка

- Spatia
- вече хвърля и на тежко
Инак като гледам на снимките си бил на хубаво място (миналогодишния 2-бивак, а сега 3-и) само май е трябвало да хвърляш малко по-наляво... 

Наслука!

Май темата трябваше да я пусна в успешни,аз съм хванал ама не знаех......един кърлеж

Ааааа не! Ще се почне: платформи, нови чадъри, щеки, уипове, директни, ролери, 150 линии, мачове, болонези, макари, 150 плувки, легени, сита, кепове, живарници и пак нищо. Седи ди шаранист, па кво дойде!Nedeltcho Delev написа: Вече ще ходя само на плувка![]()
Дякааааа! Що така бе батко
Няма са отчайваш, тя една проста риба само...
Айде утре пак!

Айде утре пак!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Сичко си ти е наред ДелеФ,само вчера дето ми се смея като изоглавен
Казах ли ти да сложиш царевица на онова место казах ти,а ти се търкаля от смех.Нека те боли щом не слушаш. Сега аз ша ти се смея с кеффф 
Деди не го
подлъгвай с плуФкарството щот тоя е хахо и ша напрай некоа глупост..
ДелеФ не се коси ша отлепи бе небой са,и аз така двайсе пъти капо и хоп станах плуФкар и са нема отърване..
П С Важното е че си бил на гьола, има и следващ път

Деди не го

ДелеФ не се коси ша отлепи бе небой са,и аз така двайсе пъти капо и хоп станах плуФкар и са нема отърване..

П С Важното е че си бил на гьола, има и следващ път

Проста ли еsestrata написа:Дякааааа! Що така бе баткоНяма са отчайваш, тя една проста риба само...
Айде утре пак!

п.п.Чирус ела при мене един път бе,под чадъра,да разваля то карък.
Мамка му и шаран ще видите,че ще го ковна....без плувка ХА.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всичко знаех за теб !
Но за миг не съм допускал че си педофил
(
Какви са тези бебета ,
които си хващал ?
дори каракуди да са
)))))))
Но за миг не съм допускал че си педофил