Eлектронни книги

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
legion
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Eлектронни книги

Мнение от legion »

Здравейте колеги,
Искам да ви попитам къде в мрежата могат да се намерят електронни книги(E-books по ханглииски) на тема риболов и по-подробни класификации на рибите срещащи се у нас :?:
В къщи имаме книги на тема риболов,но всичко отдавна е прочетено и препрочетено,пък и повечето са от времето на баща ми, и информацията в тях е меко казано поостаряла.Та ако знаете интернет страници,FTP-клиенти или нещо от сорта от където могат да се свалят електронни книги моля да споделите :!: :roll:
Eдинствената електронна книга на български посветена на риболова,която съм чел е BGFishingGuide имаше линк във форума някъде,но я има и в data.bg

А езици разбирасе на първо място е БЪЛГАРСКИЯ(включително книги написани на "македонски"диалект,визирам българския език използван в бившата ЮР Македнония),може и на английски,испански или руски :!:
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.Изображение
kashalota
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kashalota »

Риболов с лък - наскоро попаднах на електронна книга описваща риболова с лък, не съм привърженик на този тип риболов но книгата е интересна!
"Ако криеш невежеството си, никой няма да ти се присмее, но и никога нищо няма да научиш."
Рей Бредбъри "451 градуса по Фаренхайт"
Изображение
Аватар
legion
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legion »

Хубаво де,а как разбират къде да се прицелят???Сонар в гащите ли имат или отиват на платен водоем и пуцат на посоки,а на платения риба много пък и голема и пропуски нема :?:
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”