Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

бели рибки на ТЕЦ 1
Модератор: bobopeli
бели рибки на ТЕЦ 1
От 3-4 дни е започнала да се излиза бяла риба на ТЕЦ1.само че екземплярите са от 10-16,17 см.вече са ги надушили и се ловят до стотина рибки за 2-3 часа.все още няма много хора,но съм сигурен че в почивните дни няма да има много свободни места.преди 10-12 години пак се хващаха подобни "едри" риби и знам че за 2 месеца се изловиха тонове.имаше и такива, които ги чакаха на есента,ама май до есента не остана нищо.Та се чудя дали не може да се спре това изтребване поне тази година.и как? 

- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: бели рибки на ТЕЦ 1
Е ти сега като разгласи и само гледай още колко идиоти и недобросъвестни рибари от форума ще отидат да ловят...
може да е капан,че да се посъберат повече хора за проверката.май глобата за маломерна риба беше около 500лв.може да се разберем и процент да взема.
мога и да го изтрия....май.ама не виждам смисъл.те така или иначе ще го раберат.и ще се домъкнат от къде ли не с чувалитеmartin54 написа:Е ти сега като разгласи и само гледай още колко идиоти и недобросъвестни рибари от форума ще отидат да ловят...
- martin54
- новобранец
- Обратна връзка:
дано да не стане така, пък и дано да има проверка, въпреки, че се съмнявам, мен не са ме проверявали от както е открит сезона
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Скоро наистина не бях чувал за бяла на този тец.Но там идиотите винаги ги е имало има и проверки ама мен там само за нощен са ме проверявали и ми броиха пръчките(това е добре) дано по често да идват там че мрежари сам засичал да идват в 2,3,4 часа сутринта.

Където качеството е от значение!