Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

монофил за спининг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- 
				rimohit
- сериозен играч 
монофил за спининг
Моля препоръчайте ми .
Интересува ме конкретно 0.18-0.22

Интересува ме конкретно 0.18-0.22
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба

Привет колега!
RTM, Stroft мисля са подходящи. На скоро лових с едно на СПРО от 2 кинта. Бая часа спининг изкара, и не се изтърка, но се сучеше доволно. Не съм доволен от едно на Лазер. Пет-стин метра/ Троут вършън/, един час бръчмчене и си заминава. Никава абразивност, суче се и т.н. Хубавите влакна за спининг са хамерикански или японски, там при Пумата. Тука много си ги немаме. Сега чакам едно приятелче с някоя и друга ролка П-Лине от Америката. 20-22 е доволно дебело, така, че няма да има проблем по лично мение, каквото и да е то. А още по-добре, по еФтинжос.
Наслука!

RTM, Stroft мисля са подходящи. На скоро лових с едно на СПРО от 2 кинта. Бая часа спининг изкара, и не се изтърка, но се сучеше доволно. Не съм доволен от едно на Лазер. Пет-стин метра/ Троут вършън/, един час бръчмчене и си заминава. Никава абразивност, суче се и т.н. Хубавите влакна за спининг са хамерикански или японски, там при Пумата. Тука много си ги немаме. Сега чакам едно приятелче с някоя и друга ролка П-Лине от Америката. 20-22 е доволно дебело, така, че няма да има проблем по лично мение, каквото и да е то. А още по-добре, по еФтинжос.
Наслука!
Класиката за блесна е монофила...0,16-0,18 позволява фин риболов, като същевременно е устойчиво на усукване (по-малките диаметри се усукват по-лесно). А и е по-невидимо, според мен цвета има значение. И аз съм много доволен от СТРОФТ ГТМ и АБР, такова си купих от В.Търново. Но от един колега когото много уважавам и е признат специалист спинингист(няма да цитирам имена) тази марка е стар внос и качествата са се смахмузили малко...