Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Съвместен излет.
Модератор: Кърцата
- Стара Видра
- ще става разбирач
Съвместен излет.
Чудех се къде да го пусна това питане,и все пак го пуснах тук,ако модераторите преценят нека го преместят.
Та да попитам,има ли някой който търси компания за съвместен излет на тролинг,понеже засега нямам моторна лодка,а имам желание да опитам от такава,пък и ще ми е приятно да се запозная на живо с още някой от вас колеги
Та да попитам,има ли някой който търси компания за съвместен излет на тролинг,понеже засега нямам моторна лодка,а имам желание да опитам от такава,пък и ще ми е приятно да се запозная на живо с още някой от вас колеги

-
- научил се да хвърля
Re: Съвместен излет.
Човече вярвай ми с всекиго искам да се запозная от форума (макар да съм нов тук във форума) дори ме е яд ,че не отидах на МИНИ НС 3 , която беше на няколко километра от къщи, но дълга към ТУ - София все още ме зове , но карай ще наваксам обещавам !!!!!!!!!!!!!!
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Re: Съвместен излет.
хехехехеехех , колега , изтърваното неможеш го наваксаш , особенно това с кравата ... няма кога да го видиш!Geno_Altanov написа:Човече вярвай ми с всекиго искам да се запозная от форума (макар да съм нов тук във форума) дори ме е яд ,че не отидах на МИНИ НС 3 , която беше на няколко километра от къщи, но дълга към ТУ - София все още ме зове , но карай ще наваксам обещавам !!!!!!!!!!!!!!