Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

В Бургас сафрида "полудя"...
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: В Бургас сафрида "полудя"...
Вчера на японския от 18,00 до 20,00 ч двама души 10 сафрида и 4 меджита. Положението при другите колеги не беше по-различно, само някоя и друга хамсийка в бонус. Общо взето мъкаааа. Явно всичкото сафрид е около Варна 

Здравейте колеги и аз да се включа в мисията на недоволните ,тук в Бургаския вилият е голяма трагедия риба няма ни морска ни речна ни гйолска ,незнам горещените ли са виновни какво но нямая каде отиде ще доидели един бог знае лаша работа,За браконерството какво да кажа ,пълно е слодки в бургаското езеро Мандрата също суркат на поразия има ли охранители нямали лоша работа ,а ти чакай край камъша за дребна таранка,Тез комлушки
,,мангали няма ли кой да ги види да ги спре,за какво даваме тез пари за билети,за тях няма закони ,
,,мангали няма ли кой да ги види да ги спре,за какво даваме тез пари за билети,за тях няма закони ,
- dobromir_bo
- новобранец
И във Варна намаля сафрида е поне от брега ,с лодка може да е по-добре .
пробвай сутрин платеринките на някой плаж препоръчвам ти черноморец а за мангалите и мен ме е яд на краснодар пуснали една илария дето и за котки не става от тях идва м...а им циганска орат с грибовете като за световно и каквото влезе не подбират